Carmen Electra válik

2006.08.11. 14:03
A modell és rockzenész férje beadta a válópert. Dave Navarro mostanában Jenna Jamesonnal randizgat.

Nem tűnnek hosszú életűnek az MTV valóságshowjában kötettett esküvők, a héten újabb álompár jelentette be szakítását. Carmen Elektra elvált rockzenész férjétől, a korábban a Red Hot Chili Peppers és a Jane's Addictionban is játszó Dave Navarrótól, írja az MTV zenetévé híroldala.

Az ex-Baywatch piros fürdőruhás életmentője a szakítás hivatalos okának az összeegyeztethetetlen ellentéteket nevezte. A pár még 2003-ban fogadott örök hűséget egymásnak az MTV "'Till Death Do Us" (Amíg a halál el nem választ) elnevezésű valóságshowjában.

Elektra sajtósa júliusban jelentette be, hogy szétköltözött az amúgy gyermektelen házaspár. A bírósági dokumentumok szerint július 18-án váltak el végleg útjaik, a keresetet azonban csak csütörtökön adták be. A színésznő sajtósa szerint nemrégiben fejezte be új filmje, az "I Want Candy" (Édességet akarok) forgatását, míg Navarro az amerikai Megasztár házigazdája, és mellesleg Jenna Jameson pornósztárral randizgat.

Baljós esküvők

Nem ők az első pár, akik szétmentek a kamerák előtt kötettett frigy után. Fél éve még Jessica Simpson és Nick Lachey válásától volt hangos a sajtó, igaz nekik nem csak az esküvőjüket, hanem az egész házasságukat végigkövették a kamerák.

A héten még a Blink-182 dobosa, Travis Barker adta be a válókeresetet, hogy megszabaduljon feleségétől az exszépségkirálynő Shanna Moaklertől. Ők egy másik show - a "Meet the Barkers" keretein belül lettek egymáséi.