horoszkóp

Bódi Sylvit a kerek férfiseggek izgatják

dr
2008.10.31. 14:05
Bódi Sylviről kiderült, milyen férfisegget szeret, Kállai Ákos elárvult, Harsányi Levente pedig igazi überparaszt volt. Dévényi Tibor érzése szerint a szilikonvölgyben járt a CKM 10. szülinapján. Mindent a szemnek partin jártunk, ahol a bevitt ingyenes alkoholmennyiség hamar megtette hatását.

"Olyan, mintha egy farsangba csöppentünk volna, ahol minden nő kurvának öltőzik" - mondta kollégám, miután beléptünk a Club Play hatalmas kapuján. A gumibotos csajok már bejáratnál a kezünkbe adtak egy, a másnaposság tüneteit enyhítő készítményt, hogy az estéről őrzött emlékeinket ne írja felül a másnap. Pantl Péterrel, a CKM 10. születésnapját ünneplő főszerkesztővel még azelőtt sikerült beszélnünk, hogy teljesen atomjaira hullt volna. "A 2008 júniusi számra vagyok a legbüszkébb, az mindent vitt" - mondta, és nem sokkal később arra lettünk figyelmesek, hogy miután megszólal Madonna, Pantl Bódi Sylvihez rohant, hogy együtt ropják az ismert ütemekre.

Nézzen celebeket és női idomokat!

Retinapetting és szilikonvölgy

Az est házigazdája a mindig vidám Harsányi Levente volt, aki nem átallotta úgy felkonferálni a CKM bikini team csapatát, hogy igazi retinapettingre számítsunk és arra, hogy csak fejben lesznek meg a csajok. Az égiek kegyeltjei lehettünk, mert abban a szerencsében részesültünk, hogy Kállai "überszexuális" Ákos közvetlen mellettünk ácsorgott, miközben tehetetlenül szemlélte az eseményeket. Biztosítottuk arról, hogy nem tévedt el a rengetegben, és örökbe fogadtuk erre az estére. Az öttusázó nem számított ennyi áttetsző ruhadarabra a kifutón, számára is újdonság volt, hogy a Sloggi fenékszépségverseny döntőjébe csöppent.

"Jé, mozgó próbababa" - ezt a titulust már a My77-be bújt lányok érdemelték ki, akiknek az összességét Dévényi "retrodiszkó" Tibor foglalta mondatokba a Velvetnek. "A hangulat csodálatos, fontos dolgok találkoznak itt: a szem és az értelem. Mindig nagy vágyam volt, hogy fellépjek szilikonvölgyben, és most teljesült." A lemezlovas mellén egyébként egy "Itt vagyok, még lehet két kívánságod" kitűző barátkozott egy piros sállal. Mi is odahajoltunk elolvasni, amit Dévényi behúzott pocakkal és egy elmaradhatatlan mosollyal díjazott.

Magyarország döntős seggei

"Kerek legyen, ne túl nagy, kemény, és kétoldalt, amikor beugrik a férfiaknak, az jól néz ki" - foglalta össze Bódi Sylvi a jó férfisegg ismérveit. Minderre azért kértük, mert bár a CKM ünnepelte a 10. születésnapját, közben a női- és férfi fenékszépségverseny döntőjét is végigizgulhattuk. A nők közül Szűcs Anikó nyerte el az országunk feneke címet, ő indulhat a párizsi döntőre.

Éreztük, hogy az illusztris társaságot lassan magunk mögött kell hagynunk, mert bár Gallusz Niki ropta Fenyő Miklósra, ahogy VV Anett is, nem éreztünk késztetést arra, hogy részesei legyünk az elmaradhatatlan másnapnak. Érzékeny búcsút vettünk a magyar celebelit itthon ragadt, vagy már hazatért tagjaitól, többek közt Dér Henitől, aki énekhangjával kápráztatta el a közönséget, miközben megjegyzéseket tett a műtőasztalon szerzett bájakról.