Shrek-esküvőt szeretne Liptai Claudia

2004.04.29. 11:05
Esküvőt tervez Liptai Claudia és Gesztesi Károly. A színésznő legszívesebben a parádsasvári kastélyban mondaná ki az igent, és újrajátszaná Gesztesi Károllyal a Shrek esküvői jelenetét. Liptai Claudia mindenkinek azt tanácsolja: törődjön minél többet saját magánéletével, mert csak úgy lehet boldog.
Liptai Claudia szerint élete párja, Gesztesi Károly meglehetősen szégyellős figura, amit első ránézésre valószínűleg senki sem gondolna róla. A színésznő szerint azonban még vele szemben is tartózkodó, ezért nem volt teátrális leánykérés, Gesztesi Károly azt mondja, álmában kérte meg választottja kezét. Már csak azért is, mert mire összeszedte volna a bátorságát, Claudia már régen aludt.

Birtoklási vágy

Tekintse meg képeinket!
Liptai Claudia már most is "uram"-nak szólítja élettársát - akivel úgy gondolja, olyan szerencséje van, mint a hárompálcás búcsúajándékokkal - annak ellenére, hogy egyáltalán nem tartja fontosnak a házasságot, gyakorlati szempontból ugyanis semmi haszna. "A szép fehér ruhán meg a birtoklási vágy beteljesítésén kívül számomra nincs benne semmi vonzó". Az esküvővel, mint mondja, nem lesznek könnyű helyzetben, mert a híres emberektől elvárják, hogy feltűnő esküvőjük legyen, de a műsorvezető-színésznőnek ez nem lesz gond.

Polgárpukkasztó esküvő

"Én egyébként is szeretem a kicsit polgárpukkasztó, szokatlan dolgokat, úgyhogy ha lesz esküvő, az mindenképp emlékezetes lesz. Például az egyik ötletünk - mivel szeretném hogy vicces is legyen és nagyon érzelmes is, mivel imádok sírni - hogy megrendezzük a Shrek utolsó jelenetét. Hiszen mi vagyunk a főszereplők, és ezt szeretnénk szinte filmszerűen visszaadni. Az egyik legjobban kedvelt helyünk a parádsasvári kastélyszálló lenne. Szerintem csodálatos hely a Mátra, és ennél romantikusabb nem is kell, mint hogy én lehetek egy kastélyban a királykisasszony" - áradozott Liptai Claudia.

A színésznő nem tagadja, hogy romantikus lélek, de romantikázni, csak romantikus pasival lehet, és bármelyik nő boldog lehet, ha rábukkan egy ilyen pasira, hiszen nagyon kevés van belőlük. Liptai Claudia számára rendkívül fontos a magánélet, hiszen mint mondja: "vidáman élni szerinte csak úgy lehet, ha törődünk magunkkal és a körülöttünk lévőkkel." Sok ideje magánéletre azonban nem jut, hiszen minden reggel a rádióban szerepel, és a TV2 is rengeteg új ötlettel bombázza.