horoszkóp

Claudia titkos esküvőt tervez, mégis beszél róla

2005.06.08. 12:24
Liptai Claudia júliusban férjhez megy Gesztesi Károlyhoz, és a legszélesebb nyilvánosságnak arról beszélt, leginkább titkos esküvőt szeretne. A műsorvezető tavaly a Velvetnek elmondta, a Shrek utolsó jelenetét szeretné eljátszani az esküvőjén, de akkor még kérdéses volt, hogy párja is ezt szeretné.

Liptai Claudia úgy tudja, Gesztesi Károly július 15-én, azaz a születésnapján elveszi feleségül. A Mokka műsorvezetője a Blikknek arról beszélt, fél a házasság körüli felhajtástól, és nem szeretné élete legfontosabb napját azzal tölteni, hogy mindenkinek megfeleljen. Épp ezért a legnagyobb titokban szeretné lebonyolítani a ceremóniát.

Gesztesi nem sietett

A titkos szándékairól Liptai a lehető legszélesebb nyilvánosság előtt beszélt, amikor elmondta azt is, hogy Gesztesi minden bizonnyal beadja a derekát. A színész korábban ugyanis nem szándékozott újranősülni. A Story magazinnak néhány hónapja arról beszélt, nem talál igazi tétet házasságban, miután nem kell naponta meghódítania a kedvesét. Gesztesi egyszer volt nős, és tapasztalatai szerint miután két ember házasságra lép, attól kezdve már nem figyelnek úgy egymásra, mint kapcsolatuk kezdetén.

Hozzátette ugyanakkor, hogy Liptai Claudiával évek óta kiegyensúlyozott a viszonyuk, mert minden együtt töltött napot értékesnek éreznek. Mindezek ellenére akkor azt mondta, nem szeretne továbblépni.

Polgárpukkasztónak szánta

Liptai Claudia már tavaly tavasszal arról nyilatkozott a Velvetnek, hogy szeretne férjhez menni. A műsorvezető szerint "ura" szégyellős, ezért álmában kérte meg a kezét. Ez azt jelenti, hogy mire összeszedte volna a bátorságát, Claudia már aludt, aki egyébként már megtervezte az ideális esküvőt.

"Szeretem a kicsit polgárpukkasztó, szokatlan dolgokat, úgyhogy ha lesz esküvő, az mindenképp emlékezetes lesz. Például az egyik ötletünk - mivel szeretném hogy vicces is legyen és nagyon érzelmes is, mivel imádok sírni - hogy megrendezzük a Shrek utolsó jelenetét. Hiszen mi vagyunk a főszereplők, és ezt szeretnénk szinte filmszerűen visszaadni. Az egyik legjobban kedvelt helyünk a parádsasvári kastélyszálló lenne. Szerintem csodálatos hely a Mátra, és ennél romantikusabb nem is kell, mint hogy én lehetek egy kastélyban a királykisasszony" - mondta korábban a Velvetnek Liptai Claudia. További részleteket nem árult el.