Liptai Claudia mobilon blogol

2004.07.20. 10:26
Napi 75 forintért osztja meg a mobilosokkal Liptai Claudia magánélete titkait wapon. A színésznő a naplóírás függőjévé vált, és még tenerifei nyaralásáról is élőben tudósította olvasóit.
Liptai Claudia a t-zones-on! Kíváncsi egy sztár életére? Pillantson bele Liptai Claudia hétköznapjaiba! Titkok, szerelmek, és hétköznapok a csinos, szókimondó színész-műsorvezetőnő életéből. Napi 75 forintért részese lehet Claudia hétköznapjainak!" Ezzel a szöveggel hirdeti a T-Mobile wapoldalán a színésznő blogját. Az összeg kicsengetése után a blogot olvasgatva kiderül: a színésznő is ember, aki rosszul lesz a hajókiránduláson, élményként éli meg új piros szandálját és manikűrt csináltat. Minderről ráadásul a megfelelő adag öniróniával számol be.

Blogolvasás sorról sorra scrollozva

Hasonló ötletre volt már példa: Csisztu Zsuzsa is blogot ír az Axel.hu oldalon. Fizetős wapszolgáltatásként azonban Liptai Claudia blogja az első. Mint mondta, a mobilcég kérte fel arra, hogy minden nap írjon, mert "úgy gondolták, hogy érdekes lehet, ha egy ismert ember leírja amiket gondol. Ebben úttörőnek számítok ennél a szolgáltatónál, ugyanis mást nem kértek fel naplóírásra" - mondta el Liptai a Velvetnek. A t-zones wap menüjében ugyanakkor szerepel egy Kriszta nevű lány naplója is, mely a színésznő blogjával ellentétben ingyen olvasható. Liptai blogja kizárólag a T-Mobile előfizetői számára elérhető. A színésznő naplóírása során megismerkedett az írói válság élményével is: "Nagyon élvezem, hogy el tudom mondani a véleményemet olyan apróságokról, amik velem történtek a nap folyamán. Persze nem minden nap történnek világra szóló dolgok velem sem. Előfordul, hogy egyes napokon üres az agyam, és tompa vagyok, ilyenkor annyira nem jó írni." A nehézségek ellenére azonban addiktívnak és rendkívül szórakoztatónak tartja a dolgot.

"A nyilvános naplóírásra nagyon rá lehet kapni" - meséli Liptai. "Ha egyszer elkezdem, annyi minden jut az eszembe, hogy nem tudom abbahagyni, és csak ontom magamból a mondatokat. Este hat körül szoktam leülni, és átgondolni, hogy mik történtek velem a nap során, aztán megírom az aznapi bejegyzésemet".

Hányászacskóval Tenerifén

Liptai Claudia nemrég jött vissza Teneriféről, ahol két hétig nyaralt. "Jól jött egy kis relaxáció, bár igazság szerint még egy évig el tudtam volna pihengetni a kellemes környezetben. El tudnám képzelni, hogy mediterrán helyen éljek, mert nagyon tetszik az ottaniak életstílusa". Igaz, a színésznőt nem csak kellemes élmények érték, a tengeri utazás megviselte. "Következő emlékképem: fekszem a hajó belsejében, az uram simogat, én csak annyit bírtam kinyögni: Sok van még? Erre ő: "már csak három óra." Itt kértem először a fekete zacskót"- írja blogján.

Hang, kép nélkül

A színésznő jelenleg szünetelteti a televíziós szerepléseit. Ahogy ő mondja: "Csak azért nem akarok tévézni, hogy ott legyek a képernyőn, és addig nem megyek vissza, amíg nem lesz egy olyan műsor, amit jónak tartok, és szívesen szerepelnék benne. Egyébként már magam is untam, hogy állandóan engem mutogatnak a képernyőkön. Kell egy kis szünet."

Ideje nagy részét most a rádiózás tölti ki. "Reggel hattól tízig bent vagyok, ezért képtelenség volna színházban is dolgozni. Úgy tervezem, hogy ha sikerül kiszállnom ebből az addiktív médiabizniszből, akkor családot alapítok, azután meg valószínűleg színházban fogok dolgozni."

A színésznő korábban úgy nyilatkozott a Velvetnek, hogy szívesen feleségül menne párjához, Gesztesi Károlyhoz. Házasulási szándéka azóta alábbhagyott: "Nem érdekel a házasság intézménye, nem vágyom rá. Bár azért bevallom, a fehér ruhába szeretem magam beleképzelni, mint ahogy a legtöbb lány. Viszont úgy gondolom a férfiak nagyon bezárva érzik magukat férjként, és ez rossz."

A jövőbeli házassági terveit így összegezte: "Ha lesz, lesz, ha nem lesz, nem lesz." A színésznő korábban elmesélte a Velvetnek, hogy szívesen tartana Shrek-esküvőt a parádsasvári kastélyban, ahol az ogre magyar hangjának esküdhetne örök hűséget.