horoszkóp

Kaszinón veszett össze Clooney és Brad Pitt

2006.04.07. 12:01
Mégsem lesz 3 milliárd dolláros közös kaszinója George Clooney-nak és Brad Pittnek. Pitt úgy döntött, hogy inkább saját szállodát épít, mert nem ért egyet Clooney lakberendezési elképzeléseivel.

A két színész eredetileg egy 11 épületből álló komplexumot épített volna, ahol még egy 4500 férőhelyes szálloda is várta volna a szerencsét próbálókat. A három milliárd dolláros befektetés végül azért hiúsult meg, mert nem tudtak megegyezni, hogy hogyan rendezzék be a kaszinót. Míg ugyanis Clooney egy igazi elegáns kaszinót szeretett volna Frank Sinatra-stílusban, Brad Pitt inkább nyitott volna a fiatalok felé, mert szerinte minden felesleges rongyrázás csak elriasztja a hatvan éven aluliakat.

Zsakettek és flitteres ruhák

Brad Pitt

Fél évvel ezelőtt Clooney még így nyilatkozott az álomépítkezésről: "Jó előre leszögeztük Braddel és Cindy Crawford férjével, Rande Gerberrel, hogy a mi kaszinónkba nem lehet majd bikiniben és rövidgatyában belépni" - nyilatkozta a Ross doktorból Oscar-díjas színésszé vedlett Clooney - "Gyermekkoromban gyakran láttam a nagynénémet fellépni kaszinókban. A legjobban az tetszett, hogy ilyenkor mindenki a legszebb ruhájában jelent meg. Lenyűgöztek a zsakettek és a flitteres ruhák. Ezt az európai tiszteletadást a mai napig hiányolom Amerikában."

Cindy Crawford férje is benne van

A kaszinó építésnek ötlete egyébként az Ocean's Eleven forgatása alatt merült fel. "Amikor az Ocean's Elevent forgattuk, egyik este találkoztam Rande Gerberrel, aki a legjobb Las Vegas-i bárok tulajdonosa. Beszélgetésünk közben felmerült, hogy mi is építhetnénk egy saját kaszinót" mesélt az ötletadó éjszakáról Clooney. A színész szóvivője szerint szó sincs arról, hogy nem épülne meg a kaszinó, egyszerűen csak Brad Pitt nincs már benne a bizniszben.

Maffiakapcsolatok

George Clooney

Nem ez az első alkalom, hogy George Clooneynak gondjai származnak a kaszinó építéséből. Legutóbb az FBI faggatta arról, hogy mit tud a Las Vegas-i Crazy Horse nevű kaszinóról, amelyet majd tíz éve figyel - és most pénzmosással vádol - a Szövetségi Nyomozóiroda. A szerencsejáték-birodalom maffiafilmbe illő nevű tulajdonosát, Rick Rizzolót Clooney még az Ocean's Eleven forgatásán ismerte meg, azóta barátok. A színész mellett más hírességeket is kihallgattak a hatóságok: Joe Pesci és Robert de Niro Casino című filmjének a Crazy Horse volt a színhelye, így kerültek a hatóságok érdeklődési körébe.