horoszkóp

George Clooney lett a világ legszexibb pasija

2006.11.17. 11:11
A 45 éves színész már másodszor nyerte el a megtisztelő címet, amibe az indoklás szerint szerénysége és szingli volta is belejátszott. Brad Pitt még az első tízbe sem jutott be: hiába, a nős pasik erősen veszítenek a varázsukból.

2006-ban ismét George Clooney lett a világ legszexisebb pasija - legalábbis az amerikai People Magazin szerint. Az egykori Ross doki 1997 után már másodszor nyeri el ezt a megtisztelő címet. Clooney-n kívül ez a bravúr eddig csak Brad Pittnek sikerült, ő azonban az idén még a top tízben sem kapott helyet.

Aggódik vetélytársaiért

"Brad ideges lesz. Eddig ő volt az egyetlen, akit kétszer is megválasztottak a legszexisebb férfinek. Amikor azt mondtam neki, te vagy a legszexibb, ő csak így felelt: kétszeresen! Hát, ennek most vége, nehéz lesz neki" −aggódott kollégájáért Clooney. A jószívű színész nemcsak Pittet, hanem másik Ocean's 12-beli társát, Matt Damont is sajnálja, aki tavaly a tizenegyedik lett, idén viszont nem találták elég szexinek. "Óriási csalódás ez Mattnek. Pedig jól kampányolt, ha ismernétek, tudnátok, milyen szexi. Attól tartok, azt fogja hinni, a befolyásomnak köszönhetem a címet" − mondta Clooney.

A szingliség szexi

S hogy miért pont a 45 éves színészre esett a választás? "Clooney az egyik legnagyobb hollywoodi sztár, mégis megközelíthető és szerény maradt" − szólt az indoklás. A Syriana című filmben nyújtott alakításáért idén megkapta a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat, sőt még jótékonykodásra is maradt ideje. Ráadásul szingli is − mondta a zsűri egyik tagja.

Clooneyt a listán a Grace-klinika szexi szereplője, Patrick Dempsey követi, aki tavaly szintén a második lett, a harmadik helyen pedig Ashton Kutcher végzett. A tízes listán helyet kapott Johnny Depp, Leonardo DiCaprio és Jake Gyllenhaal is. A People Magazin tavaly egyébként Matthew McConaughey-t választotta meg a legszexibb férfinak.