DeVito és Clooney együtt itta le magát

2006.12.02. 15:32
Bár már tizenegyre berúgtak, még reggel hétkor is részegek voltak. Nem csoda, hogy másnap félrebeszéltek.

Danny DeVito és George Clooney legutóbbi dáridózása azt eredményezte, hogy DeVito másnap részegen érkezett a The View című showműsor felvételére. A szerdai nap Clooney-nak is komoly fejfájással kezdődött, egész nap szédelgett az éjszakai piálástól, olvasható a People magazin honlapján.

Showba járnak a sztárok

Clooney nem a The View-ban, hanem a Today Show-ban emlékezett vissza az estére. Mikor a riporter, Matt Lauer megkérdezte, mikor rúgott be legutoljára, ő a közelmúltat és egy színészt emlegetett, akinek nagy szíve van. "Rengeteg Limonchellót ittunk, nem tudok többet hozzáfűzni a témához."

Lauer persze rögtön tudta, hogy csak DeVitoról lehet szó, amit Clooney be is ismert, azt állítva, hogy ő sem érezte sokkal jobban magát a másnapi Regis&Kelly-forgatáson. Hírek szerint DeVito teljesen érthetetlenül beszélt, keszekusza történeteket mesélt, és egy ponton a műsorvezetőnő ölébe ült. "Tudtam, hogy hét Limonchello le fog venni a lábamról" - mondta, miután árulta, hogy Clooney-val mulatott.

Limonchellot a bukszusnak

Clooney még elárulta a showban, hogy volt egy pont, amikor ő már inkább a növényekre öntötte a szeszt a szervezete helyett, és ezt DeVito feltehetően nem vette észre. Ettől függetlenül Clooney elmondása szerint az este nem előre megtervezett volt, csak üldögéltek egy étteremben és elkezdtek inni. "Már fél tizenkettőkor lefeküdtem, mégis másnap reggel hétkor még mindig totálisan részeg voltam."