horoszkóp

Ellopták Courteney Cox kislányának fényképeit

2005.04.20. 13:07
Valaki Jennifer Aniston névevl elküldte egy újság szerkesztőségében a Courteney Cox kislányának keresztelőjén készült fotókat. A színésznő megtiltotta, hogy bárki fényképet közöljön gyermekéről ezért most perelni akar, ráadásul kellemetlen helyzetbe került Jennifer Aniston is, aki Cox legjobb barátnője és egyben gyermeke keresztanyja.

Corteney Cox Arquette és férje, David Arquette megtiltotta a sajtónak, hogy bármilyen képet közöljön gyermekükről. Aki mégis fotót mutogatna a bébiről, azzal jogi eljárás keretében számolnak el - közölték.

Áruló a keresztelőn

Corteney Cox
A Jóbarátok Monicája azután tette ezt a kijelentést, miután valaki megszerezte a tízhónapos Coco keresztelőjén készült fotókat, melyekre minden aktív sajtóorgánum azonnal le is csapott. A fényképeken a gyerek mellett látható még Jenifer Aniston és a Cox és Arquette család több tagja is. A fotók április elején készültek, ekkor tartotta ugyanis keresztvíz alá a kislányt Jennifer Aniston, Cox legjobb barátnője.

Legalábbis eddig, a barátságnak ugyanis most lehet, hogy vége, hiszen az IMDB internetes portál szerint a fotókat Aniston szivárogtatta ki. A Sky News egy Jennifer Aniston névről érkezett e-mailhez csatolva kata meg a képeket, amelyeket azonnal hasznosított is. Amikor az Arquette házaspár meglátta, hogy az engedélyük nélkül hozták le a képeket, állítólag soha nem látott módon dühbe gurultak, és ezen harag következménye a már említett nyilatkozat is. Courteney Cox közölte, mindenkit be fog perelni, aki engedélye nélkül közöl képeket a kislányáról.

Nem ő volt

Jenifer Aniston szóvivője cáfolja, hogy a képek kiszivárogtatásának bármi köze lenne a színésznőhöz. "Nem Jennifertől származnak a képek, hanem egészen biztosan ellopták valakitől, aki részt vett a keresztelőn. Aki Jennifer nevében elküldte az e-mailt, az nem Jennifer, hanem egy csaló" - mondta a szóvivő Aniston védelmében. Magyarázata egyébként hihető, hiszen Anistonnak nem sok oka lehetett arra, hogy képeket küldözgessen amerikai magazinoknak.

"Igaz, hogy közszereplők és ismertek vagyunk, de azért van jogunk a magánélethez. Bárki, aki ezek után fotókat közöl a gyermekünkről attól jogi úton veszünk elégtételt. Köszönjük, ha megértik, mért érint minket olyan érzékenyen ez a téma" - nyilatkozta Courteney Cox Arquette. A 41 éves színésznő aggodalma gyermeke iránt érthető, hiszen mint arról többször nyilvánosan is vallott, nagyon nehezen sikerült teherbe esnie. Számos vetélésen volt túl, mire 40 évesen, mesterséges megtermékenyítés után megszülhette első gyermekét. A Jóbarátok sorozatba egyébként beleírták Cox gyermekvállalási erőfeszítéseit is, bár az általa játszott Monica nevű karakter teherbeesés helyett végül örökbefogadással próbálkozik.