horoszkóp

A lehányt pasi visszavág

2007.02.13. 17:46
Britney Spears exe kipakolt. Nem elég, hogy a teljesen felajzott énekesnő nyilvánosan vetközőtt, de amit senki sem gondolt: otthon a súlya miatt hisztizik. Spears, Cohen szerint le-fel rohangál a házban, hogy ne maradjon gusztustalanak a teste.

A hétvégén Britney Spears, New York egyik előkelő éjszakai klubjában duhajkodott. Az énekesnő Club One nevű szórakozóhelyen megszabadult felsőruházatától és nőiességét hangsúlyozó tánc lejtésébe kezdett sokak örömére. A mulatozó Spears talált magának társat is a bolondozáshoz, és együtt úgy mozogtak, hogy a szinte izzott a levegő a pár körül.

Egyedül az énekesnő anyukája borult ki a történteken, és közölte is Spears barátaival, hogy azonnal távolítsák el a kislányát a klubból és ha ezt már megteszik ugyan öltöztessék is fel, legyenek kedvesek. Hogy mitől indult be ennyire Spears, arról lassan legendák születnek. Az utolsó hétvégét a femalefirst.co.uk szerint Spears malibui otthonában töltötte, ahová ex férje, Kevin Federline egyik barátja, barátnőjével érkezett vendégségbe. Az, hogy az édes hármas mit művelt, még nem lehet tudni.

Britney Spears nehéz eset

A lehányt pasi, Isaac Cohen végre nyilatkozott a News Of The World-nek kapcsolatáról Spears-sel. "Az énekesnőnek nincs nagy önbecsülése" - állapította meg a modellfiú. "Állandóan visszajelzést várt, hogy jól néz ki. Folyamatosan arról kellett meggyőznöm, hogy nem kövér."

A Fed 2.0-ként elhíresült Cohen, arra is kitért az interjúban, hogy többször kellett szenvednie attól a látványtól, hogy "barátnője" le-fel rohangált a ház körül, hogy ezzel is kalóriákat égessen el. Kövér vagyok? Kövér vagyok? - kérdés állandó ismételgetéséből valószínűleg elege lett Cohen-nek és ezért kipakolt. Arra is felhívta a figyelmet, hogy volt barátnője többször elhagyta magát annyire, hogy szinte vállalhatatlan volt a megjelenés.