horoszkóp

Taknyos a fél celebvilág

2007.11.10. 11:15
A vírusok a celebeket is megtámadják. Bár a legtöbben sállal próbálják meg eltakarni kipirosodott arcukat, a lesifotósknak így is sikerült lekapni egy-két betegeskedő, fagyos hírességet. Itt a lehetőség, nézegessen Ön is taknyos sztárokat!

A szemfüles paparazzóknak az évek során számtalan olyan képet sikerült összegyűjteniük, melyeken az amúgy tökéletes sminkben és csodás ruhakölteményekben látható celebek nyakig beöltözve, kipirosodott és csöpögő orral láthatóak. A fotók szerint a legtöbb híresség alaposan bebugyolálva dacol a hideggel és a náthával. Az óriási sál külön előnye, hogy nem csak a fagyos szél, hanem a kíváncsi pillantások ellen is megvéd. Ebben reménykedik legalább is Nicole Kidman, Natalie Portman és Sandra Bullock.

Elhagyják magukat

A celebek közül azonban csak néhányan ügyelnek arra, hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetben is trendik maradjanak. Joss Stone például egy hajszínével harmonizáló kötött darabot választott. Naomi Watts pedig szintén nagy gondot fordít arra, hogy öltözékének darabjai harmonizáljanak. A kicsit korosabb sztárok, mint például a piaci kofának öltöző, egyre csontosabb Madonna, vagy Jamie Lee Curtis, akit éppen tüsszentés közben kapott le egy fotós, azonban nem adnak magukra. Hogy a szebb napokat látott Nicolette Sheridan és Calista Flockhart által előnyben részesített „puffos dzseki” mennyire menő illetve ciki, az kérdéses, viszont a célnak minden bizonnyal megfelel.

Nahát, nátha, celebek!

Sürgős dolog

A hideg és nyálkás idő ellenére, a didergő Daryl Hannah például kutyáját vitte le sétáltatni egy fagyos téli napon, és biztos, ami biztos alapon vásárolt magának egy-két fürdőruhát. Paris Hilton szokás szerint kilóg a sorból. Bár a takarót szorongató és kissé nyúzott celeb mellett valóban egy doktor áll, őt nem a nátha, hanem az előző este elfogyasztott alkohol mennyisége döntötte le a lábáról.

Sok C-vitamin

A megfázás ellen azonban nem csak a réteges öltözködés jelent megoldást, hanem a sok-sok citromos tea is. Juliette Binoche, akit a Los Angeles-i La Tarte étteremben kaptak lencse végre, is a C-vitaminban gazdag itallal próbálta kikúrálni magát. Sharon Stone, aki úgy tűnik, hogy már 2002-ben is tudta, hogy a koponyás mintájú kendő mekkora divat lesz, szintén egy jó forró teával enyhítette a tüneteket. Talán az ital hőmérséklete, talán a betegség miatt a színésznő arcszíne vetekszik a vörös sállal, amivel bekötötte bizonyra iszonyatosan sajgó fejét.

Az egyetlen férfi

Bár ennek valószínűleg semmilyen tudományos alapja nincsen, érdekes, hogy a fotók szerint csupán egyetlen egy hímnemű celeb mégpedig Jim Carrey kapta el a kórt. Sőt, róla készült kép is több éve készült. A színésznek vélhetően a brooklyni tél tette be a kaput, amikor New Yorkban Kate Winslettel az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet forgatta.

Írja meg, Ön milyen módszerrel küzd a makacs megfázás ellen!