horoszkóp

Colin Farrell visszakapta pornóvideóját

2006.04.20. 12:39
Az ír színész öt órán keresztül tárgyalt volt barátnőjével, de azt nem tudni, hogy mennyiért tarthatja megint saját szerkényében a kompromittáló felvételeket.

Nem tudni mennyiért

Colin Farrell és volt barátnője Nicole Narain egy ötórás tárgyaláson megegyezett az együtt forgatott, később a színész nemtetszése ellenére nyilvánosságra került pornófilmről, írta a Mirror. Farrell a lapnak azt állította, hogy a húsvéthétfőn tartott tárgyalás nem volt ellenséges, azt azonban nem árulta el, mennyi pénzért cserébe sikerült visszaszereznie az otthon barkácsolt filmet.

Januárban az interneten lehetett megnézni Colin Farrell és a szépséges playmate, Nicole Narain kapcsolatából hátra maradt pornográf videofelvételt. A 2003-ban készült tizenöt perces anyagot, amin az ír származású filmszínész színes bőrű barátnőjével gyakorolta a kama sutrát, 14, 99 dollár befizetése után lehetett letölteni. Egy nappal később azonban Farrell a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság segítségével elérhetetlenné tette a weboldalt és perrel fenyegetett mindenkit, aki továbbra is forgalmazza a videót.

Hiába tiltották

Farrell tavaly júliusban már járt a bíróságon ugyanennek a pornófelvételnek az ügyében, akkor pert nyert a pénzéhes playmate ellen. A bíróság anno elrendelte, hogy Narain nem bocsáthatja áruba a videót, mert a másik fél nem egyezett bele. Kapcsolatuk idején megegyeztek, hogy nem adják el, majd a fotómodell (aki B kategóriás filmek néma szereplője is) megszegte fogadalmát, és tanácsadókhoz fordult, hogy hogyan tudná eladni a terméket. A színész mindvégig ellenezte házipornója közzétételét, mert szerinte ártana a jóhírének, és ezzel együtt a karrierjének is.