Colin Farrell még Nagy Sándorként szeretett Angelina Jolie-ba, de most mindegy is, hogy szerelme tárgya épp Pitt-től vár gyereket, hiszen a hódítónak előbb a drogokkal kell megküzdenie.

Colin Farrell azt ugyan nem állítja, hogy valaha kapcsolata is lett volna Angelina Jolie-val, de bevallotta, hogy halálosan szerelmes a színésznőbe. A szóbeszéd akkor kapott szárnyra, mikor együtt dolgoztak a Nagy Sándor című filmben, amiben Jolie Farell anyját játszotta.

Csak álmodozik

"Semmi nem történt Angelina és köztem - sajnos" - nyilatkozta az OK magazinnak egy interjúban. "Istenem, pedig olyan, mint egy álom! Igazi profi, rögtön megkedveltük. Van egy őrült énje, amit különösen imádok. Csak szerencsésnek érzem magam, amiért vele dolgozhattam, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok pasi lett volna a helyemben." Farrell fantasztikusnak tartja a színésznőt, és elárulta, hogy ő maga is valósággal szerelmes belé: "Közeli barátok lettünk, és lehet, hogy ez furán hangzik, de amikor először találkoztunk az rögtön nagyon ismerős volt. Mintha már találkoztunk volna valamikor, és most onnan folytatnánk."

Szex helyett elvonó

Angelina Jolie szerelmére nem sok esélye van mostanában, lévén a színésznőt épp Brad Pitt és két örökbefogadott, valamint nemsokára megszülető közös gyerekük köti le. Farrell ezért be kell érje Kate Moss-szal, aki drogelvonó kúrájában nyújt neki eszmei támogatást. Múlt hétvégén Farrell kétnapos kimenőt kapott az elvonóról és ekkor látogatta meg a szintén rajtakapott drogos, Kate Moss Miamiban a Raleigh Hotelben.

Egy szemtanú szerint Moss arról érdeklődött, hogy bírja a megpróbáltatásokat, a színész pedig elmesélte neki, hogy került oda. Moss csak kicsivel előzte be őt a lebukásban, mikor tavaly szeptemberben a Mirror által közzétett képeken egy nyugat-londoni lemezstúdióban látható, ahol botrányairól és drogfüggőségéről elhíresült szerelme, Pete Doherty és zenekara, a Babyshambles készíti éppen lemezét. Az egykori Calvin Klein-modell a képeken lazán beszélget a stúdióban lévőkkel, miközben alig több mint fél óra leforgása alatt húsz vastag kokaincsíkot készít elő egy CD műanyag tokján.

Colin Farrell ellen decemberben indult eljárás, ő a kokain helyett, a receptre kapható drogokat favorizálta.