Colin Farrellnak elege van a csajozásból

2004.04.20. 16:28
Megjavult a híres nőcsábász Colin Farrell. Állítása szerint többé nem fut a szoknyák után, mert példát szeretne mutatni fiának, Jamesnek.
Colin Farrell gyökeresen változtatni kíván jellemén fia, James születése után. Ez a kijelentés első hallásra furcsának tűnhet, hiszen a Fülke sztárja szinte minden héten új hódításával szerepelt a bulvárlapok pletykarovatában.

Szőkék is, barnák is

A színész olyan sztárokkal randevúzott mint Britney Spears vagy Angelina Jolie - bár a legutóbbi híresztelések szerint a Tomb Rader sztárja inkább visszamenekült volt férjéhez. A sajtó minden esetre állandóan Farrell egyéjszakás kalandjaival volt tele, és úgy tűnt, mintha a színészet mellett élete egyetlen célja az lenne, hogy minél több gyönyörű és áhított lányt magáévá tehessen.

Jó útra tért

Hollywood új üdvöskéje azonban mostanában megvilágosodott, hiszen azt mondja, szeretne jó példát mutatni fiának, és minél több időt vele tölteni. Ezért most nekilátott gyökeresen átalakítani rosszfiú-imidzsét, és többé nem fut a nők után.

Colinnak nem lesz könnyű dolga, hiszen körülrajongják a nők, és rosszmájúak szerint a szépfiú szinte rájuk veti magát. Gyermeke édesanyjával Kim Bordenavéval szerencsére szoros barátságban állnak, és mindketten a gyermek érdekeit nézik. Kim állítólag el van ragadtatva Colin viselkedésétől.

"Colin egyszerűen szeretné, ha gyermeke számíthatna rá, és nem akar többé lényegtelen dolgokkal foglalkozni. Olyan gyakran akarja látni a fiát, amilyen gyakran csak lehet, és mindent meg akar neki adni. A régi rossz időknek már vége" - mondta el az egyik ismerős a Teen Hollywoodnak.