horoszkóp

Colin Farrell Jamie Foxx-szal züllött

fzs
2005.04.04. 16:43
A partizós és ivós életviteléről ismert Colin Farrell rossz útra vitte az eddig inkább színészi teljesíménye miatt emlegetett Jamie Foxxot. Közös filmjük forgatása alatt monstre ivászattal ünnepelték a húsvétot; Foxx most egy ideig gondolni se akar az alkoholra.

A hollywoodi hírességek közt sokról elmondható, hogy szórakoztató partnerek tudnak lenni egy tisztes másnaposság megalapozásában, de Colin Farrell ebben állítólag kiemelkedően tehetséges. A bulvárlapok rendszeresen beszámolnak az ír színész viselt dolgairól és bulizási szokásairól, így az sem titok, hogy a színész bármikor inkább választja az ivászatot, mint hogy otthon, szolid családi körben töltené az estéit.

Farrell ezúttal ráadásul Jamie Foxxot vitte rossz útra, miközben együtt forgatták a Miami Vice tévésorozat moziverzióját. A Ray című film címszerepéért Oscar-díjjal jutalmazott Foxx a közel félnapos ivászat után állítólag úgy nyilatkozott, hogy nem akar többé alkoholt látni se.

Közös húr és másnaposság

Colin Farrell
A két színész ugyanis speciálisan ír módszerrel ünnepelte a húsvétot: egy szemtanú szerint bevették magukat a Miami Beach-en található Playwright Irish Barba. "Colin megmutatta Jamie-nek, hogy köszöntik otthon a húsvétot, és csak küldték egyik pint Guinnesst a másik után" - mesélte el az egyik, az ünneplést nyomonkövető vendég, aki azt is tudja, mi lett a vidámság vége: "Jamie másnap aztán nem érezte túl jól magát, és egy ideig most nem akar inni".

Úgy tűnik a két színész a nyolcvanas évek tévésorozatából készülő nagyfilm forgatásán igazán összemelegedett. A Femalefirst weboldal informátora szerint "világnagy haverok lettek, és mind a kamerák előtt, mind azokon kívül nagyon egy húron pendülnek". Ráadásul a humoruk is hasonló, állítja az ismerős: "Egyik nap Jamie az Oscarját is elhozta a forgatásra, Colin pedig hirtelen kikapta a kezéből és vissza se akarta adni, sőt még egy hihetetlenül vicces beszédet is rögtönzött róla, mennyire boldog, amiért megnyerhette a díjat".