horoszkóp

Courtney Love megint kórházba került

2004.07.14. 16:59
A gyilkossági kísérlettel vádolt énekesnő nincs beszámítható állapotban, és törvényes képviselőt jelöltek ki számára. Cobain özvegye a hétvégét is kórházban töltötte, ahová megbilincselve szállították a mentők.
Ismét kórházba került Kurt Cobain özvegye, akit két nappal ezelőtt engedtek ki egy New York-i kórházból, ahová hordágyon, megbilincselt kezekkel szállították a mentők.

Senki nem tud semmit

A BBC értesülései szerint az énekesnőt jelenleg egy magánintézetben kezelik. Erről Courtney ügyvédje, Michael Rosenstein számolt be a lapoknak, az özvegy fizikai állapotáról azonban semmit sem tudott mondani.

Az énekesnőt pénteken, negyvenedik születésnapján szállították a Bellevue kórházba New York-i otthonából, néhány órával azután, hogy a Los Angeles-i rendőrség letartóztatási parancsot adott ki ellene, mert elmulasztott eleget tenni egy bírósági idézésnek. A mentőket szemtanúk hívták ki, miután Love az ablakban ülve kiabált a járókelőkkel és üvegekkel dobálózott az emeletről. A New York Post szerint az énekesnő azt mondta az őt elszállító mentősöknek, hogy abortusza volt. Courtney ügyvédje később azt nyilatkozta, a pletykákkal ellentétben az énekesnőt nem drog-, hanem "nőgyógyászati természetű" problémákkal kellett kórházba vinni, és a bírósági tárgyaláson is ezzel magyarázta távollétét.

A botrányos életű sztárt gyilkossági kísérlet vádja miatt idézték be, áprilisban ugyanis üvegekkel és zseblámpával támadt korábbi menedzsere egyik barátnőjére.

Miután kiengedték a New York-i kórházból, az énekesnő másik ügyvédje, Robert Ring egy ettől független polgári per kapcsán kedden elmondta, hogy Courtney-t ismét el kellett szállítani, jelenleg egy keleti parti "intézetben" kezelik, és törvényes képviselőt jelöltek ki számára.

Börtönbe kerülhet

Courtney Love ellen párhuzamosan több eljárás is folyik: Kaliforniában három ügyben, többek között testi sértés és kábítószerrel való visszaélés miatt. Nemrég megvonták tőle 11 éves kislánya, Frances Bean felügyeleti jogát, és ha az egyes eljárásokban elítélik, Courtney Love akár több évre is börtönbe kerülhet.