horoszkóp

Monique Covet visszatér a pornóiparba

2006.01.12. 11:37
A színésznő öt éve visszavonult a pornózásból, mivel lelkileg teljesen összetört, most azonban úgy döntött, mégis visszatér.

Bár korábban a pornószínésznő teljes összeomlásáról szóltak a hírek, most úgy tűnik, a külföldön is ismert és népszerű pornós ismét talpra állt, írja a Blikk. A Velvet már régen beszélt a depressziós pornóssal, aki utoljára talán akkor volt vidám, mikor újságunknak elmondta, hogy az orvosok nem engedték, hogy bokszoljon Anettkával az RTL Klub Sztárbox című műsorában, miután ledobta magáról egy ló.

Megrúgta a ló

Akkor a rossz nyelvek azt beszélték, nem is ló volt az, hanem egy feldühödött férfi, aki nem kímélte Couvet kerek bájait, de a pornószínésznő inkább csak azt bánta, hogy így most nem fog ráfeküdni Anettka. Couvet sokáig tagadta, hogy magánéleti problémái lennének, sőt úgy volt, hogy Michelle Wild nyomdokaiba lépve férjhez is megy, ráadásul egy templomban, majd meggondolta magát, és végképp a padlóra került.

Akkor beismerte, hogy depressziós, beszélt arról is, hogy barátja gyakran megverte. Összeomlásához hozzájárult húga halála is, lakását pedig kirabolták. Mintegy egy évig nem lehetett róla hallani, úgy látszik, azonban mégsem csalódott akkorát a pornóban, hogy végképp otthagyja. Visszatérését most jelentette be, igaz szerepelni már nem akar, inkább csak rendezni.

Csoportban csinálják

Volt, verekedős pasijával megalakította a Monique Couvet Groupot, és két hete meg is jelentették első DVD-jüket, amit idén számos film követ majd. Monique Couvet jelenleg beteg, de ha elhagyják szervezetét a vírusok, visszatér a fővárosba és Kovival is tárgyalni fog - árulta el a Blikknek.

Couvet egyébként már öt éve, 24 éves korában abbahagyta a filmezést, saját bevallása szerint azért, mert a csúcson kell abbahagyni. Azóta próbálkozott pornómagazin kiadásával és pornódráma írásával, egyikkel sem járt azonban különösebb sikerrel, civil szakmával azonban nem próbálkozott.