Monique Couvet orvosai nem engedték, hogy részt vegyen az RTL Klub tavasszal induló Sztárboksz című műsorában, amelyben Anettkával kellett volna megküzdenie. Monique rettentően sajnálja a dolgot, mert úgy véli, a boksz lehetett volna a kedvenc sportja, és egyébként is szeretne minél több új dologba belevágni.
Mint azt Schiwert Takács László, a Sztárboksz szerkesztője elmondta, Monique-nak nagyon nagy kedve lett volna a dologhoz, orvosai azonban nem engedték a tavalyi balesete miatt. A készülő műsorban egy férfi és egy női sztárpáros fog megküzdeni egymással a boksz szabályai alapján. A meccset komoly, tíz hetes felkészülés előzi meg, amelyre Monique szervezete nem lenne még alkalmas, véli Schiwert Takács László. A szerkesztő nem árulta el, ki lehet ezek után Anettka lehetséges ellenfele.

"Több eshetőség is van, sok mindenkivel állunk tárgyalásban, de konkrét nevet addig nem mondhatok, amíg nem állapodtunk meg. Az azonban biztos, hogy mindenképpen egy csinos, beválallós lányt keresünk" - közölte.

Schivert Takács László szavait Monique is megerősítette a Velvetnek: "Tavaly májusban ledobott egy ló, aminek következtében csípő és bordatörést szenvedtem. Több csavar is van a szervezetemben, a csípőmben és a térdem fölött, ez pedig egy komoly meccs, amire komolyan készülni kell"- mondta. A pornószínésznő már két orvosnál is járt, akik egybehangzóan eltanácsolták a mérkőzéstől. Mint mondta, vasárnap elmegy egy harmadik orvoshoz is, aki véleményezi röntgenleleteit, ám valószínűleg nem tud részt venni a műsorban.

Kiüttetné magát álmai férfijával

Monique Couvet
Monique nagyon szeretett volna szerepelni a műsorban, mert harcias lánynak tartja magát. Mint mondta, végigverekedte az általános iskolát, tizennégy éves korában még pszichiáterhez is elvitték túlontúl harcias természete miatt. Úgy véli, ha lehetősége lett volna kipróbálni a bokszot, lehet, hogy ez lett volna a kedvenc sportja: ez volt az egyik fő indíték, amiért el akarta vállalnia a műsort. Másrészt viszont már előre eltervezte, hogy ha legyőzi Anettkát, kihívja a Klicsko fivéreket.

"Biztos, hogy már az első menetben kiütött volna, és az lett volna a feltételem, hogy kiütésnél feküdjön rám, ezt kikötöttem volna, de hát ez most így már nem jön össze, de úgyis megszerzem egyszer" - vázolta hódító terveit a színésznő.

Monique elmondása alapján nem okozott volna lelkiismereti problémát az Anettkával való bunyó, hiszen "szeretjük, imádjuk egymást, de megbeszéltük, hogy ez bunyó, és komolyan veszzük".

Mint arról már a bulvárlapok beszámoltak, Monique pornódráma írását tervezi. A Velvet kérdésére azonban cáfolta azt a Blikkben megjelent információt, hogy darabját a Nemzeti Színházban kívánná bemutatni. Mint mondta, még nem is gondolkozott a helyszínen, először ugyanis a forgatókönyvnek és a tervezetnek kell készen lennie.

A filmezésnek vége

"Egy pornószínház létrehozásának ötletével már régóta foglalkozom. Az utóbbi fél évben, mióta a balesetem miatt sok munkát nem tudok elvállalni, sokkal több lett a szabadidőm. Gondoltam, most lenne időm ezzel foglalkozni, és megírni a darabot, mással ugyanis nem tudom lekötni magam. Párkapcsolatom nincs, már régóta, mert kiábrándultam a hazug férfiakból, elegem van belőlük" - mondta a megkeseredett színésznő.

Mint Monique elmondta, már három éve nem forgat és nem is áll szándékában újra a kamerák elé állni - legalábbis pornófilmben nem, véleménye szerint mindenkinek a csúcson kell abbahagyni, ezt tette tehát ő is. Valami egészen újba szeretne fogni, és több mindent kipróbálni, ezért most például számítógép-kezelői tanfolyamra jár.