Monique Covet eltörte a lábát és a bordáját

2008.01.12. 11:55
Monique Covet elcsúszott, és eltörte a lábát, majd, amikor a barátai meglátogatták őt a lakásában, a bordája is eltört, mert a beteglátogatásból házibuli lett. A pornószínésznő orvosa kínjában csak nevetett a bordatörés után.

Monique Covet a hét elején egy svéd származású rajongójával egy menő étteremben vacsorázott, írja a Bors. Amikor Covet hazament, elcsúszott a bejárati ajtajánál és erősen megütötte a térdét.

A színésznő nem nagyon figyelt a fájdalomra, másnap tűnt csak fel neki, hogy nem tud lábra állni. Némi vita után az orvosokkal, mert nem akarta elhinni, hogy eltört a lába, hagyta, hogy begipszeljék a lábát.

Klikk!

Covet kálváriája itt még messze nem ért véget, mert a barátai elmentek meglátogatni a színésznőt, amiből később nemcsak sima beteglátogatás, hanem házibuli is lett. Ott eddig tisztázatlan körülmények között Covet fodrásza ráesett a színésznőre, majd együtt az asztalra borultak. Ismét csak reggel jelentkeztek az igazi fájdalmak.

Amikor Covet megint felhívta az orvost, az már csak nevetett kínjában a bordatörésen.

A pornószínésznő elmesélte a Borsnak, nem ez volt az első alkalom, amikor összetörte magát. Egyszer egy autóbaleset után belerepült a szélvédőbe. Az ütközéskor a bokáját törte, és mindenét szétszaggatták az üvegszilánkok, ezért később plasztikai műtétekre volt szüksége.

Covet másik súlyos balesete egy lovasbaleset volt négy éve. Ekkor eltört a combcsontja, három bordája, amiből az egyik átszúrta a tüdejét, illetve saját bevallása szerint a mája is szétment és a mellhártyája is leszakadt.

Monique Covet korábban a Hepatitisszel is küzdött, amit sikerült legyőznie, aminek köszönhetően a depressziós tünetei is elmúltak, visszatért az életkedve. Ennek örömére csináltatott is magának egy puncipiercinget.