horoszkóp

Ki a legszexibb celebpasi?

2008.02.05. 17:32

Alföldi Zoltántól Talmácsi Gáborig keressük a szexi pasikat, mert idén valakinek a legjobbnak kell lennie. De ki legyen az? Megint a Csányi, vagy Hujber, esetleg a romantikus Kasza Tibi vagy Mark, a tinik kedvence? Most eldöntheti, sőt, ha regisztrál, Durex-csomagot is nyerhet. Második forduló.

Árpa Attila

Árpa átvette a stafétát Havas tanár úr Henriktől és most ő próbálja osztani az észt a TV2 Mokkájában. Az apaságról is írt egy könyvet, mert miért ne, hiszen már van egy lánya, ő már csak tudja. Erre a listára mellesleg könyvének három szerzője közül ő az egyetlen, aki felkerült, mert a Bocsit már unjuk, Gesztesit pedig sajnos leszavazta a szerkesztőség. Így aztán önnek adott a lehetőség megszavazni őt az idei legszexibb celebnek, nincs más dolga, csak a maximumig tolni.

Csányi Sándor

Kicsit is szemfülesebb olvasónknak feltűnhet, hogy Sándor tavaly is rajta volt a listán, és akkor se a bankár, hanem a színész. Nos, ez azért fordulhatott elő, mert tavaly ő végzett az első helyen, kíváncsiak voltunk, idén mire viszi. Mivel mindezidáig nem találtak a helyére aktuális mozisztárt, nyilván ebben az évben is sok mozilátogató gondolja majd, hogy ő az igazi bonviván. Mi is szurkolunk ám neki.

Dósa Matyi

Még egy sorozatsztár a tinik kedvéért. Tóni nincs többé Barátok Közt, ám Dósa nem tűnik úgy, mint aki teljesen hátat fordít a népszerűségnek. A minap a konkurens csatornán már duettet énekelt szintén nagyon jóképű Kasza Tibivel, így ki tudja, az ifjú tehetség hol áll meg. Arról nem is beszélve, hogy még mindig róla beszélnek a Mátyás téren, meg aztán szinte a szemünk láttára lett belőle érett férfi, akinek azonban az évek még nem törölték le a hamvasságot az arcáról. Ha ön egyetért ezzel, verje agyon a mezőnyt Misi.

Hajdú Péter

Felszarvazottan is bűbájos, hát még boldog megbocsájtóként. Sarka Kata vőlegénye nem fél kimutatni érzelmeit ország-világ előtt, önök pedig szeretik, biztos, mert olyan sérülékeny. Vagy nem, és akkor valami más oka van, hogy úton-útfélen feljelentik nálunk, bármerre jár. Mi most azt szeretnénk megtudni, hogy akkor önök szerint Hajdú egy jó pasi, vagy ezt most így hogy? Lehet rá is szavazni, igen, nem véletlen került fel, ám az most kiderül, mire viszi a mezőnyben, amiből csakazértis kimarad Benedek Tibor.

István Dániel

Először is István Dániel nem meleg csak azért, mert jóképű. Ő azért lehet most köztünk, mert majdnem annyira nyakig van a celebügyekben, mint mi, hiszen naponta osztja meg önökkel, hogy micsoda fantasztikus nyeremények várják, ha tudják, mi Dundika vezetékneve. Ennek ellenére vagy éppen ezért István Dani kerüli a rivaldafényt, nem is hallani róla sztárpletykákat, ő maga meg talán még soha nem szerepelt a Reflektor magazinban. És az önök vágyaiban? Ha igen, akkor most megadhatja neki a maximumot.

Ladányi 'Mr.Gay Hungary' Ádám

Újabb meleg férfi a listán, hiszen ki mondta, hogy a Velvetet csak nők, meg hetero pasik olvassák? Igenis tavaly már megszavazták a legszexisebb magyar meleget, és az ő lett, akkor még szingliként. A saját bevallása szerint pofátlan srác állítólag nehezen köt barátságokat, de most nem is az a lényeg. Mivel viszont a nehézségek ellenére mégis sok a barátja, simán lehet, hogy megszavazzák a legszexibbnek, hiszen ez csak önökön múlik. Dohányzik, bár ez nyilván nem tántorít el senkit, aki erotikusnak találja.

Puskás Peti

Aki szerint minden casting. Vagy kaszting. Mindenesetre Puskás Petinek bejött ez a színészkedés, legalábbis ami a szerepek mennyiségét illeti. A külsőségekben lázadó egykori Megás énekelhetné az ágyban a Satisfactiont, miközben kakaót innánk és arról álmodoznánk, mi lenne, ha ő lenne Mick Jagger. Aztán visszahuppanunk a földre és marad a Csillagvirág klinika, a fizetett statiszták a kis stúdióban, meg a magyar reality. De ha kicsit idősebb lesz, simán átveszi Novák Péter helyét. Vagy?

Rudolf Péter

Eredetileg Németh Kristófot akartuk a színész helyére rakni, de féltünk, hogy megnyerné (haha) és akkor kénytelenek lennénk azt hinni, hogy önök mindent elhisznek. Arra viszont igazán kíváncsiak lennénk, hogy mit szólnak egy kétségtelenül idősebb, kopaszodó, ám tehetsége révén mégis megkapó sztárra. Rudolf Péter már csak a hangja miatt is megér egy misét, arról nem is beszélve, hogy így közel az ötvenhez még mindig van benne valami gyermeki. Ki tudja, hátha önnek ez jön be.

Sebestyén Balázs

A pókerarc nem egy olyan dolog, ami különösebben szexivé tesz bárkit, de lehet, Sebestény ebben is kivétel. Vágó István mellett persze különösen vonzónak tűnik, és az se baj, hogy végre talán végérvényesen kinőtte ezt a lettermanni figurát, amit rákényszerítettek. Nem mintha a Kész Átverés sokkal szexibbé tette volna, viszont a kvízmesteri szerep egész testhezálló. Olykor még meg is mosolyogtat, ahogy szívatja a sok hülyét. Olyankor meg lehet kockáztatni, hogy szexi. Sőt. Most lehet rá is szavazni, hátha aztán levetkőzteti derékig valamelyik magazin.

Szántó Dávid

Szerinte a füle a szexepile, szerintünk is. Majd elválik, mennyire erős neki ez a mezőny, mivel csak egy sportolót raktunk bele, lehet, hogy nem is annyira. Jól áll neki a sportriporterkedés és képzeljék csak el, milyen cuki lehet, ahogy ezek az óriási fülek elvörösödnek, akár miközben ezeket a sorokat olvassa. Csak ne rakják mellé szegény Ábel Anitát, mert az rontja az összhatást. Egy szó mint száz, mi szeretjük Szántót, mert cuki, meg tele van gátlásokkal és a csajok azt valamiért szeretik. Vagy nem?

Szerző szerint/ Hugo Silva

Mit nekünk James Bond! Túl sokat nézzük azt a fránya tévét és feltűnt, hogy az AXN-en fut egy féligvicces spanyol sorozat, benne ez a félisten. Kicsit hiányoljuk hazánkból ezeket az igazi, nem vízilabdázó szépségeket, de hát ez van. Silvára csak akkor nyomjon, ha nem tetszik egyik felajánlott magyar híresség se. Mert ő a nem létező bónusz.

Regisztrálj a nyereményekért! Név:   E-mail: