Russell Crowe szenved a családja nélkül

2004.04.05. 16:05
Russell Crowe nehezen viseli, hogy legújabb filmjének forgatása miatt távol van családjától. Mindemellett azt állítja, jobban néz ki, mint valaha.
Russell Crowe, aki Kanadában forgatja a Cinderella Man című bokszfilmet, szenved attól, hogy nem lehet a feleségével és kisfiával, de a két nap múlva a 40. születésnapját ünneplő színész számára jót is hozott a film: soha nem volt még jobb fizikai kondícióban.

Borzasztóan magányos

"Alig várom, hogy láthassam Danielle-t és Charlest. A forgatást ugyan nem kívánom pokolba, de számolom a napokat, mikor érkeznek meg végre. Borzasztó magányosnak érzem magam, és a munkával próbálom elterelni erről a figyelmemet. A feleségem áldás, a fiam isteni csoda, nem is tudom, mivel érdemeltem ki ezt a szerencsét" - idézi az Ananova Crowe-t, aki Torontóban forgatja a Cinderella Mant a harmincas évek legendás bokszolójáról és népi hőséről, Jim Braddockról, aki 1935-ben tizenöt menetben legyőzte Max Baer nehézsúlyú bajnokot. A Gladiátor sztárja tavaly áprilisban vette feleségül Spencert, fia, Charles decemberben született.

Lefogyott

Crowe februárban, edzés közben kificamította a vállát, ezért a film forgatása a sérülés miatt később kezdődött. Az ausztrál színész azonban valószínűleg nem bánja már a balesetet, hiszen a felkészülés alatt sokat fogyott, és jobb az erőnléte, mint valaha. "A tréning pozitívuma, hogy a negyvenedik születésnapom küszöbén soványabb vagyok, mint harmincévesen" - lelkendezett Crowe, akinek a Cinderella Manben az Egy csodálatos elme után ismét Ron Howard adja a rendezői instrukciókat. A film női főszereplője Renée Zellweger.