horoszkóp

A Mötley Crüe gitárosát volt barátnője pereli

2005.02.14. 12:50
Tízmilló dollárra - közel kétmilliárd forintra - pereli Mick Marst egykori barátnője, mert állítólag Mars megszegte azt az ígéretét, hogy örökké vigyáz egykori kedvesére.
#alt#
Mick Mars

Robbie Mantooth, a volt barátnő azt állítja, kapcsolatuk során Mars többször is szóbeli ígéretet tett neki, hogy szakításuk után is biztosítja Mantooth anyagi jólétét. A valóságban viszont miután tavaly decemberben tényleg szakítottak, a rocker megtagadott mindenféle további pénzbeli juttatást a hölgy irányában. Az akaratos ex most a Los Angeles-i bíróságon követeli a zenész vagyonának felét, ezen felül havonta utalt családi pótlékot, és anyagi kártérítést az őt ért sérelmekért.

A most ötvenhárom éves Mars és Mantooth 1990-ben jöttek össze. Ekkor a hölgy a gitáros kedvéért azonnal abbahagyta dokumentumfilmes karrierjét, és beköltözött Mick Mars malibui otthonába.

Újra él a régi Mötley

Mick Mars - eredeti nevén Bob Allen Deal - jövő héten indul turnézni az öt év után újra eredeti, 1980-as felállásában összeállt Mötley Crüevel. A "Red, White, and Crüe 2005...Better Live Than Dead" elnevezésű koncertkörúton belül Vince Neil, Mick Mars, Tommy Lee és Nikki Sixx hatvan városban fog fellépni Egyesült Államokban, Európában, Ázsiában és Ausztráliában. Mars egyébként súlyos reumatikus betegségben szenved, amely következtében ínszalagjai és ínjai a csontjaihoz tapadnak, ezért tavaly októberben csípőprotézist kellett beépíteni a testébe.