Tom Cruise házassága hetven millió dollárt ér

2006.05.05. 15:38
Katie Holmes közel hetven millió dollárt kap Tom Cruise-tól, ha esetleg elválnának. A nem mindennapi összeget Holmes apja sajtolta ki a színészből, állítólag azért, mert még mindig nem tudta megemészteni, hogy lánya egy futóbolondnak szült gyereket.

Akkor is kap pénzt, ha nem házasodnak össze

Tom Cruise és Katie Holmes házassági szerződést írtak alá, melynek értelmében Holmes 40 millió dollárral részesedik Cruise mintegy 400 milliós vagyonából. A szcientológus übersztár ezen felül mintegy tízmillió dollárt letétbe helyezett, melyet akkor kap meg Katie és Suri, a gyermek, ha a házasság mégsem jön létre. Ha pedig Cruise és Holmes esetleg elválnak, a színésznő további 18 millió dollárral lehet gazdagabb.

A papa minél több pénzt akart lányának

Állítólag azért késett ennyit a beígért házassági szerződés, mert Holmes édesapja, aki egyébként maga is válásokra specializált ügyvéd, minél több pénzt akart kicsikarni lánya számára Cruise ügyvédein keresztül. A párhoz közel álló források szerint ugyanis Martin Holmes képtelen magát túltenni azon, hogy a lánya gyereket szült Cruise-nak. Arra a hírre pedig, hogy lánya a színész noszogatására a szülés után egyből fogyókúrába kezdett, egyenesen dührohamot kapott.

Nem értik, mi történik

Holmes különleges vészdiétátáját azoknak dolgozták ki, akik szinte az utolsó pillanatban, egy-két hónappal az esküvő előtt akarják magukat minél jobb formába hozni. A szigorú étrend mellett kemény edzésprogram gondoskodik a kellő eredményről. Tom Cruise-t a barátok szerint nem zavarja, hogy mekkora megerőltetés lesz ez a program barátnőjének. Neki csak az számít, hogy a nyárra tervezett tökéletes esküvőn tökéletes legyen a menyasszony. Maga Holmes sem kifogásolja az ötletet. Nagy elszántsággal vetette bele magát a diétába, és nekilátott az edzésnek is.

A hírek szerint Holmes családja jobban aggódik lányukért, mint valaha. "Katie-nek most nyugalomra, pihenésre és feltöltődésre lenne szüksége, és nem arra, hogy a konditeremben gyakorlatozzon. Fel sem tudom fogni ép ésszel, hogy mi történik itt." - nyilatkozta kiborulva a Reveal magazinnak a hír hallatán Martin Holmes.