A szcientológia első számú reklámfigurája mindent megpróbál, hogy a Beckham-családot is beszervezze. Kiadós telefonszámlája lesz.

Tom Cruise egy órán belül 18 alkalommal hívta fel Beckhaméket, hogy telefonon arról győzködje őket: nekik is be kéne lépniük a szcientológiai egyházba. A színészről köztudott, hogy az egyház elkötelezett híve, és baráti körében is jópár szcientológus található. Beckham és neje is a baráti kör része, a csajok például olyan jóban vannak, hogy szülés után Katie Holmes Beckhamnével ugrott el Párizsba beújítani pár új cuccot a ruhatárába.

Mivel a focista és neje pár hónapon belül Los Angelesbe költözik, a személyes kapcsolat vélhetően egyre szorosabbá válik, ami - Beckhamék jövedelmét tekintve - az egyháznak se esne rosszul. Cruise-nak azonban alaposan meg kell dolgoznia a pénzért, mert Beckék egyelőre tartják magukat.

Beckhamnének elege van

"Victoriának már halálosan elege van belőle, hogy Tom állandóan a sarkában liheg és a szcientológiáról papol neki. Vic egy konzervatív neveltetésű angol lány, Istenben hisz, és nagyon nyomasztja, hogy Tom ilyen erőszakos " - mondta a People.com-nak egy ismerősük. "Múltkor egy órán belül 18 üzenetet hagyott nekik ezügyben, pedig mikor Victoria azt mondja valamire, hogy nem, az tényleg nemet jelent." Pedig az ismerős szerint még Katie Holmes is bepróbálkozik néha szívhezszóló telefonbeszélgetések keretében.

Cruise szóvivője természetesen csípőből tagadja a vádakat: "Teljességgel hazugság az egész. Tom sem most, sem máskor nem próbálkozott szcientológiai térítéssel".