Tom Cruise Katie Holmesszal jár

dns
2005.04.28. 12:47
A közeli ismerősei szerint Tom Cruise az utóbbi időben zárkózottá vált. A látszat azonban mást mutat. A színész Katie Holmesszal kézenfogva jelent meg egy római filmes díjátadón, és nem tagadta: beleszeretett a huszonéves színésznőbe.

Az elmúlt hetekben többször jelent meg a nyilvánosság előtt Tom Cruise Katie Holmes színésznővel, a Fülke, a Rossz álmok, és a Wonder boys - Pokoli hétvége című filmek szereplőjével. Miután az amerikai sajtóban megjelent egy fotó, amelyiken egymás kezét fogva szerepeltek, a színész nővére és sajtófőnöke, Lee Anne Devette az Imdb moziportálon megerősítette, a románcról szóló pletykák igazak.

Kézenfogva a díjátadón

Katie Holmes és Tom Cruise
A színészpár kapcsolatáról azóta tudni, hogy néhány napja együtt érkeztek Rómába, ahova Tom Cruise-t az olasz Oscar-díjként aposztrofált David di Donatello díjátadójára hívták meg.

A 27 éves színésznő öt éven át az Amerikai pitéből ismert Chris Klein menyasszonya volt, de februárban szakítottak. Katie Holmest nem sokkal ez után a Pearl Harbor mellékszereplőjével, Josh Hartnett-tel hozták össze. Cruise eddig kétszer nősült: először Mimi Rogerst, utána pedig Nicole Kidmant vette el, majd három évig tartó élt együtt Penelope Cruzzal. A színésznő rossz nyelvek szerint ez után a történet egyetlen nem szakmabeli résztvevőjével, Sofia Vergara modellel jött össze. Igaz, Penelope bizonygatta: a lány csak egy kedves barátnője.

Néhány hete jöttek össze

Tom Cruise mindenesetre egyedül maradt, és volt barátnőjével olyannyira megromlott a kapcsolata, hogy amikor összefutnak valamelyik hollywoodi partin, szóba sem állnak egymással. A szcientológus színészről közeli ismerősei azt állítják, az utóbbi időben zárkózottá vált. Ennek ellentmondani látszik a friss kapcsolat, amelyik az USA Today című lap szerint csupán néhány hete tart. Azt azonban még nem sikerült kideríteniük, hogyan jöttek össze.