horoszkóp

Tom Cruise őrizteti Katie Holmest

fzs
2005.06.15. 15:05
A színész a szcientológia vakbuzgó híve, és most új barátnőjét, Katie Holmest is meg akarja téríteni. Ezért felfogadott egy - szintén szektatárs - felvigyázót, aki mindenhová kíséri barátnőjét. Holmest ez egyelőre nem idegesíti, sőt várakozással tekint szcientológiai tanulmányai elé.

Tom Cruise még csak pár hete van együtt Katie Holmesszal, de a hírek szerint a fiatal színésznő máris elkezdett a Szcientológia Egyház összejöveteleire járni. A színész állítólag Penelope Cruzt is megtérítette az alatt az öt év alatt, míg együtt voltak, most pedig 26 éves új szerelmét terelgeti a szekta karjai közé. A Batman most mozikba kerülő első részének (Batman Begins) londoni premierjén Holmes újságírói kérdésre lelkesen megerősítette az értesülést: "Igen, így van, és iszonyúan izgalmasnak találom!". Cruise eközben saját filmje, a Világok harca bemutatóján vett részt Tokióban, ahol ő is elmondta, hogy új barátnőjét nagyon is érdekli a szcientológia, sőt egyenesen odavan érte, ugyanakkor azonban sietett leszögezni, hogy Holmes "hihetetlenül okos és önálló fiatal nő, aki a saját maga hozza a döntéseit".

Egy hatás alatt álló nő

#alt#
Katie Holmes és Cruise
Ennek valamelyest ellentmondhat, hogy a színész bébiszittert fogadott kedvese mellé: a nő szintén a szcientológia híve, bulldogként követi Holmest, akárhová megy. A Jessica Rodriguez nevű kápót Cruise azért fizeti, hogy "segítsen Katie-nek a helyes ösvényen maradni", a nő pedig - mindössze hathetes ismeretségük ellenére - Holmes legjobb barátjaként mutatkozik be, interjúkat szakít félbe, sőt a színésznő időbeosztása felett is rendelkezik.

A Dawson's Creek egykori tiniszínésznője és a 42 éves Cruise áprilisban jelentette be kapcsolatát. Holmes akkor azt is elmondta, hogy lányszobájában Cruise posztereivel volt kitapétázva a fal, és tinédzserként egyfolytában az esküvőjükről álmodozott. "Mindannyian álmodozunk, és szerencsére ezek az álmok valóra is válnak" - szögezte le, majd cáfolta azokat a pletykákat, amik szerint az egész szerelmi történet csak a filmjeik premierjének promóciós hadjáratához tartozik. "Ez az egész nem érdekel. Van pár ember, akik tényleg nagyon-nagyon boldogok, amiért együtt vagyunk, mi is nagyon boldogak vagyunk, a kritikák pedig nem érdekelnek." Esküvői tervekről mindazonáltal még nem nyilatkozott: "Ezzel kapcsolatban nincs semmi olyan, amit hivatalosan be lehetne jelenteni" - mondta.