horoszkóp

Tom Cruise összeveszett Katie Holmesszal

2006.01.06. 10:03
Az ünnepek alatt összeveszett Tom Cruise és Katie Holmes, ezért egyre inkább kétséges a házasságuk. Nicole Kidman is rengeteget görcsöl volt férje kapcsolatán, minden igyekezetével azon van, hogy előbb menjen férjhez, minthogy exférje és annak új szerelme egybekelnek.

Újabb pletyka kapott szárnyra Tom Cruise és Katie Holmes tervezett esküvőjével kapcsolatban.

Igen. Nem?

A párhoz közelálló források szerint Cruise és menyasszonya az ünnepek alatt rúgta össze a port, mégpedig olyannyira, hogy jelen pillantban az sem biztos, hogy össze akarnak házasodni.

A szcientológus úgy gondolta, hogy az év végi emelkedett hangulat jó lehetőséget teremt a közötte és Katie Holmes szülei között feszülő ellentétek feloldására, ám a jelek szerint pontosan az ellenkezőjét sikerült elérnie.

Rém rendes család

"Tom és Katie három nappal korábban távozott az előzetesen tervezett időpontnál" erősítette meg a hírt Cruise egyik "közeli ismerőse", sőt hozzátette, hogy "Katie zokogott, de ez nem meglepő dolog, amikor Tom és a családja közti viszonyról esik szó" - avat be jobban a részletekbe.

Cruise hivatalos szóvivője tagadta, hogy a sztori a valóságban is megtörtént volna, de egyes, a párhoz közel álló források szerint jelen pillanatban az esküvő nem tűnik túl valószínűnek: "egyikük sem lelkesedik már annyira az ötletért, mint régebben".

Verseny Tom Cruise-zal

Házassági fronton hasonlóan bizonytalanok a hírek Cruise exnejét, Nicole Kidmant illetően is. Mint korábban megírtuk, a szilvesztert követő hétvégén férjhez megy a színésznő, legalábbis a Sun című napilap - szokás szerint nevüket elhallgatni kívánó - forrásai szerint. A brit bulvárlap úgy tudja, a színésznő férje a szintén 38 éves Keith Urban countryénekes, akivel hónapok óta együtt él.

A lap szerint Kidmannek azért ilyen sürgős a lagzi, hogy idegesíteni tudja vele Tom Cruise-t, és mindenekelőtt megelőzni őt abban, hogy elvegye terhes menyasszonyát, Katie Holmest.