horoszkóp

Tom Cruise szcientológushajón házasodott

2006.03.17. 12:28
Katie Holmes pár héten belül szül, és mint régebben elmondta, nem akart nagy hassal oltár elé állni. A hírek szerint azonban egy szcientológus szertartáson mégiscsak megköttetettt a frigy.

Tom Cruise és 27 éves menyasszonya, Katie Holmes szcientológiai esküvői szertartás szerint hűséget fogadtak egymásnak egy hajó fedélzetén. A pár a vallás háromszög-szimbólumaival vésett gyűrűt húzott egymás ujjára, majd közösen átsétáltak egy hidacskán, ami a szcientológia szerint a teljes szabadság szimbóluma. A szertartáson Kirstie Alley és John Travolta voltak a tanúk, akik maguk is köztudottan az egyház tagjai.

A brit Sun bulvárlap egy bennfentes informátortól úgy tudja, "Katie bő fehér ruhát viselt, Tom pedig fekete öltönyt. Az egész szertartás alig volt félóra". A szertartást követően ünnepi vacsorát adtak melyen steak és homár voltak a főfogások.

Holmes pár héten belül szüli meg első közös gyereküket, a valódi esküvőt későbbre tervezték. Szóvivőjük a jelen szertartással kapcsolatban csak annyit nyilatkozott: "Csak annyit mondhatok, hogy nem házasok, a szó semmilyen értelmében".

Totál kész

A szcientológia nem csak az esküvői szertartást határozza meg, ami egy vallásnál még érthető volna, hanem a pár közös életének egyéb pontjait is. Mint azt már megírtuk, Holmes szülésekor például teljes csendben kell hogy elviselje a fájdalmakat, mivel a szcientológusok szerint a születendő gyermeknek túl nagy stresszt jelentene, ha vajúdó anyja felkiált.

A színésznő egyébként is szigorú felügyelet alatt áll: Cruise egy szintén szekta-tag társalkodónőt állított rá, aki egy pillanatra sem hagyja magára, és nem engedi, hogy Homes bármit is nyilatkozzon kapcsolatukról. A fiatal színésznő az engedélyezett nyilatkozatokban sem túl bőbeszédű: bármilyen, a magánéletét firtató kérdésre csakis a szekta által előírt "no-answer" válaszokat adja, amelyek sajátossága, hogy nincs információtartalmuk azon felül, hogy Tom csodálatos férfi.