horoszkóp

Penelope Cruz élvezi, ha leszbikusnak hiszik

2006.12.22. 15:12
A színésznő direkt nem cáfolja a róla néha felröppenő pletykákat, sőt direkt rá is játszik: például kijelenti, mennyire jó volt Charlize Theronnal csókolózni, vagy megfogja Salma Hayek fenekét.

Annak ellenére, hogy évekig volt Tom Cruise barátnője, majd Matthew McConaugheyvel is járt, Penelope Cruz kijelentette, élete legjobb csókjelenetét a Head in the Cloudsban forgatta - Charlize Theronnal. Akár ez is lehet az oka, hogy felröppent róla a pletyka, miszerint ő igazából a lányokat szereti.

Felpörgette a hangulatot

Cruz azt is tudja, miért nem akar elülni a pletyka azért, mert ő maga is igyekszik rájátszani a feltételezésekre. A színésznőt már Salma Hayekkel is hírbe hozták, akivel akkor ismerkedtek meg és lettek jó barátnők, mikor 7 évvel ezelőtt Cruz Spanyolországból az USA-ba költözött. Közös filmjük, a Bandidas sajtótájékoztatóján azonban Cruz a baráti kapcsolaton túlmutató gesztust tett: megfogta barátnője fenekét.

"Azért csináltam, hogy kicsit felpörgessem a hangulatot. Kicsit unalmas volt, mindenki be volt lassulva" - indokolta később a húzást Volver című filmjét reklámozva az ausztrál Courier Mail című lapnak. "És persze az egész hangulat érezhetően más lett, ahogy megtettem".

Mexikóban már leszbikus

Salma Hayek szülőhazájában, Mexikóban kifejezetten heves fogadtatást váltott ki a hír: "Újságok már tényként kezelik és leszbikus szeretőknek titulálnak bennünket" - mondta el a színésznő.