horoszkóp

Nizzában húsvétolt Penelope Cruz és Javier Bardem

2008.03.25. 13:10
Penelope Cruz és Javier Bardem ismét lebuktak, Nizzában töltötték együtt a húsvétot. Cruz akár húsz gyereket is adoptálna, de egyelőre karrierje a legfontosabb. Szerinte remek anya lesz belőle.

Penelope Cruz és Javier Bardem sokáig titkolták kapcsolatukat, de Woody Harrelson elszólása után most hétvégén ismét egyértelművé vált, hogy egy párt alkotnak. Szoros időbeosztásuk mellett szakítottak időt arra, hogy együtt töltsék a húsvét vasárnapot Nizzában, a francia Riviérán – írta meg a Celebrity-gossip.net. Miután a városba repültek, kipakolták a a csomagjaikat és romantikus sétát tettek a tengerparti városban.

"Szerintem remek anyuka leszek"

Nemrég Cruz egy saját gyerekkel kapcsolatos vágyairól mesélt a sajtónak. „Nagyon szeretnék gyereket. Szívesen adoptálnék akár húszat is, ez a vágyam kislánykorom óta. Imádom a kölyköket, de egyelőre boldog vagyok a karrieremmel. Ha egyszer lesz egy kisbabám, akkor nem fogok tudni úgy dolgozni, ahogy most. Egyik nap Londonban vagyok, másnap már Miamiban, aztán repülök New Yorkba, majd vissza Los Angelesbe. Többet utazom, mint a pilóták” – panaszkodott sanyarú sorsáról a 33 éves színésznő. Cruz úgy tervezi, hogy majd ha anyaságra adja a fejét, visszavesz a tempóból. „Akkor is szeretnék dolgozni, amikor már lesz gyerekem, de nem annyit, mint most. Szerintem remek anyuka leszek, mert imádom a gyerekeket.”