horoszkóp

Penelope Cruz ismét erotikus jelenetben

2008.04.22. 17:20
Kapcsolódók (1)
Penelope Cruz ismét ledobta ruháit egy filmszerep kedvéért. A változatosság kedvéért most nem leszbijelenetről van szó, mert a filmben a 65 éves Ben Kingsley-vel szexel. A könyv, ami alapján a film készült, ennél sokkal vulgárisabb, ezért Cruz örülhet, hogy megúszta egy pucérkodással.

Penelope Cruz ismét meztelenül mutatkozik a filmvásznon – írta a The Sun. A spanyol színésznő partnere az új filmben Sir Ben Kingsley, a 65 éves Oscar-díjas színész. A filmvászonra vitt történet alapja Philip Roth nagy sikerű, A haldokló állat című kisregénye volt. Az Elegy című filmet idén év elején a Berlini Filmfesztiválon mutatták be először.

A könyv egy hatvanas évei elején járó egyetemi tanárról szól (őt alakítja a filmben Sir Ben Kingsley), aki minden évben fiatal diákjai közül választja ki leendő szeretőjét. A tanár kötöttségeit hátrahagyva csak a meztelen élvezetnek él, de ez az életforma elbukik, amikor beleszeret 24 éves diákjába, Consuela Castillóba, akinek nem mellesleg a könyv szerint gyönyörű melle van. Innentől kezdve a könyv a szexualitás legmélyebb bugyráig hatolva mutatja be kapcsolatukat a szeretkezések legapróbb részletezettségével. Ennek fényében már nem az okozza a meglepetést, hogy Cruz Consuela Castillo szerepében levetette ruháit, hanem az, hogy a könyvben oly aprólékosan taglalt érzékiség a filmben kimerül egy pucér szexjelenetben.

Penelope Cruznak, aki egyébként már megjárta Tom Cruise és Matthew Mcconaughey ágyát is, ez már nem az első olyan megnyilvánulása, amelyből arra lehet következtetni, hogy nem kifejezetten szégyellős a kamerák előtt. A legutóbb néhány hónappal ezelőtt Scarlett Johanssonnal forgatott leszbikus jeleneteket Woody Allen filmjében, amelyekbe a film során időnként Cruz pasija, Javier Bardem is beszáll.

Sir Ben Kingsley

Reggel húgom, este...

A spanyol szépségnek olykor még rendezői utasítás sem kell ahhoz, hogy nővel jelenjen meg erotikus helyzetekben, megteszi ezt saját öccse kedvéért is. A nagy áttörésre még váró énekes, Eduardo Cruz egyik klipjében két nővére, Monica és Penelope Cruz heves csókjelenetet adnak elő, valószínűleg ezzel akarták tolni kistestvérük szekerét a siker felé. A videóklipben a két lány először egy leszbikus pornófilmet szinkronizál spanyolra, majd erre maguk is annyira beindulnak, hogy ők is neki kezdenek a forró jelenetnek.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft