Penelope Cruz a szörnyeteg énjével küzd

2008.07.18. 14:15
Penelope Cruz "szörnyeteg énje" mindig elrontja a tökéletes pillanatokat - derült ki a színésznő W magazinnak adott interjújából. Javier Bardemről, a magányos hollywoodi kezdetekről és családalapítási terveiről is mesélt.

A "szörnyeteg énjéről", barátjáról, Javier Bardemről és a bulvársajtó kártékonyságáról is beszélt Penelope Cruz a W magazinnak. A spanyol származású színésznő elmondta, nagyon ügyel arra, hogy a lehető legkevesebbet áruljon el magánéletéről. Ennek ellenére a magazinnak adott interjújában ismét megemlítette, hogy szívesen adoptálna egy gyereket, és azt is elmesélte, milyen magányos volt, amikor Los Angelesbe költözött.

A szörny mindent elront

Cruz elárulta, lappangó szörnyeteg énje pontosan a legtökéletesebb pillanatokban szokott előjönni. "Mindig megtaláltam annak a módját, hogy elrontsak egy tökéletes pillanatot. Ez belülről jön, nem hiszem, hogy a barátaim vagy a családom észreveszik. De én mindig rajtakapom magam" - mondta a színésznő, aki rosszabbik énjét egyszerűen csak "szörnynek" nevezi. "A szörnnyel kislánykorom óta küzdök. Mindig akkor jelenik meg, amikor már éppen minden tökéletes kezdene lenni. Olyankor észreveszem, hogy már megint itt van a szörny. Mondom is neki, hogy menjen el és hagyjon békén" - mondta Cruz, aki régebben nagyon felidegesítette magát szörnyeteg énje miatt, ma viszont már csak elküldi, amikor előbújik.

Tom Cruise és Matthew McConaughey exe arról is beszélt a W magazinnak, mennyire magányos volt első hollywoodi forgatása alatt, amikor két kóbor macskával osztotta meg mindennapjait. "Sokszor csak úgy felkaptam a telefont, de aztán rájöttem, hogy felesleges, mert senkit sem tudok felhívni, hiszen nincsenek barátaim" - mondta a színésznő, aki azóta is messze elkerüli a szállodát, ahol a The Hi-Lo Country című film forgatása alatt lakott: "Furcsa fizikai hatással van rám, minden visszajön azokból az időkből".

Lehet, hogy McConaughey is észrevette a szörnyet

Gusztustalan, veszélyes

"Soha nem olvasom el a rólam szóló cikkeket. Az interneten sem keresem a rólam szóló írásokat, mert csak ok nélkül felidegesítsem magam. Egy külső nézőpontból látom magam, vagyis nem a megfelelő nézőpontból. Minden olyan aránytalan, hogy mi a jó és mi a rossz" - filozofált a színésznő, mikor a bulvársajtóról kezdett el beszélni.

Cruz a W riporterének elmondta, próbálja távol tartani magát a bulvártól. "Sohasem beszélek a magánéletemről az újságíróknak. A bulvársajtó szerintem gusztustalan. Veszélyes és káros a társadalomra. És a helyzet csak egyre rosszabb"- mondta a színésznő, aki aztán mégis elárult egy-két intimebb részletet. Jelenlegi barátjáról, Javier Bardemről csak annyit mondott, a világ legjobb színészének tartja: "Lenyűgöző a tehetsége" - mondta a színészről, akivel a Sonka, sonka című film forgatása alatt ismerkedtek meg még 1992-ben. A páros most ismét együtt játszik Woody Allen Vicky Cristina Barcelona című filmjében is, amelyben Cruz egyébként Scarlett Johanssonal is vált egy leszbicsókot.

"Úgy érzem, minden évben egy filmet vállalok el, maximum kettőt. Olyat, ami 100 százalékosan érdekel. Ezen kívül élem az életemet" - mondta a színésznő, aki most ismét Pedro Almodóvarral forgat. Ismét elmondta, hogy szeretne örökbe fogadni egy kislányt. Előtte azonban hátizsákkal szeretné bejárni a világot. "Annyi országban jártam már a munkám miatt, de tulajdonképpen semmit sem láttam" - panaszkodott, majd elárulta, egyetlen dolgot fogadott meg: sohasem adja meg magát a félelemnek.