horoszkóp

Penelope Cruz felvállalta új szerelmét

2004.11.15. 12:24
Úgy tűnik, a spanyol színésznő valóban túljutott fájdalmas szakításán Tom Cruise-zal. Végre felvállalta új szerelmét, amikor hivatalosan is megerősítette: mostanában már valóban nem csak barátok Matthew McConaughey-vel.
Penelope Cruz ma már teljesen túltette magát a fájdalmas szakításon Tom Cruise-zal. A színésznőt már nem sokkal később összeboronálták Matthew McConaughey-val, de eddig egyikük sem erősítette meg a hírt, sőt eleinte még ahhoz is ragaszkodtak, hogy csak barátság fűzi össze őket. Most azonban Cruz elismerte, hogy kapcsolatuk jóval több ennél: "Teljesen egyértelmű, hogy mi fűz össze bennünket Matthew-vel. Nincs mit titkolnunk." - árulta el a színésznő a mexikói Reforma újságnak. "De ez olyasmi, amiről nem szeretnék beszélni, mert az ilyen dolgoknak mindig az a vége, hogy valahogy visszaütnek" - tette hozzá babonásan.

Először barátok voltak

#alt# A 34 éves, texasi származású McConaughey - akinek barátnői közt volt Ashley Judd és Sandra Bullock is -, Marokkóban, a Sahara című film forgatásán ismerkedett meg Cruzzal. A színésznő akkoriban szakított Tom Cruise-zal, és nehezen tette túl magát a történteken. A sajtó már akkor tudni vélte, hogy Cruz McConaughey-val vigasztalódik, de a pár akkoriban tagadta ezt, és azt állították, a köztük lévő dolog csak barátság. Mint most kiderült, ez igaz volt - egy ideig. "Akkor még csak jóbarátok voltunk" - mondta el Cruz - "de egy hónappal később az egész valahogy megváltozott. Azt hiszem, ezt hívják a szerelem csodájának - nem tudom máshogy magyarázni."

A Sahara című filmet, amelynek forgatásán a pár megismerkedett, 2005-ben mutatják be a mozik.