horoszkóp

Penelope Cruz Charlize Theronnal szeret csókolózni

-b-
2005.04.07. 12:20
A spanyol színésznő szerint eddigi csókpartnerei közül Charlize Theron volt a legjobb. Annak ellenére állítja ezt, hogy jelenlegi barátja, Matthew McConaughey is beletartozik a mezőnybe.

Penelope Cruz meglepte a Good Morning America tévéműsor nézőit, amikor közölte: valamennyi filmes csókpartnere közül kolléganője, Charlize Theron volt a legjobb. A színésznő karrierje nem szűkölködött csókjelenetekben: Nicholas Cage és Matt Damon mellett volt barátjával, Tom Cruise-zal, sőt jelenlegi pasijával, Matthew McConaughey-val is volt alkalma csókolózni a filmvásznon.

Theron is élvezte

Penelope Cruz
A színésznő mégis egy nőt talált a legjobbnak: "Mondhatom Charlize Theront, hiszen vele is volt csókjelenetem? Charlize, Charlize, Charlize!" - lelkesedett az elképedt műsorvezetőnek. Theron egyébként korábban már bevallotta, semmiféle gondot nem okoz számára, ha a film kedvéért leszbikus csókot kell váltania valakivel, bár arra a kérdésre, hogy eddigi női partnerei közül kivel élvezte leginkább a csókot, vonakodott válaszolni. "Egy úrinő nem beszél ilyesmiről, bár igaz, ami igaz, Penelopé Cruz nagyon szenvedélyes nő, igazi spanyol temperamentum. Élmény volt vele forgatni."

Teve után esküvő

Nem tudni, Matthew McConaughey mit szólt az interjú láttán, de valószínűleg nem lelkesedett, ráadásul a közelmúltban nem ez volt az első eset, hogy egy csók kapcsán féltékenységre volt oka: barátnőjét ugyanis Szahara című filmjük premierjén szájon nyalta egy teve.

McConaughey egyébként nagy lelkesedéssel készül madridi esküvőjükre, melyre egész Texasban élő családját meghívta, sőt a repülőjegyüket is fizeti. A színész állítólag spanyol nyelvleckéket vesz, hogy beszéde egy részét menyasszonya anyanyelvén mondhassa el a nyári ceremónián.