horoszkóp

Cseh Annamária elvált Kovács Lajostól

2006.03.31. 12:45
Kovács Lajos visszaköltözött Zsuzsika nevű volt feleségéhez, és úgy érzi, lelkileg összeszedte magát a Cseh Annamáriával történt szakítása után. A pár hivatalosan is elvált februárban, a színész szerint kulturált válás volt, mert a modell nem állt elő anyagi követeléssel.

A bíróság hivatalosan kimondta a válást, Cseh Annamária és Kovács Lajos még februárban elvált. A színész ezt a Színes Bulvár Lapnak jelentette be több mint egy hónappal a válóper lezajlása után, és arról beszélt, visszaköltözött a volt feleségéhez, Zsuzsikához, aki nagyszerű asszony és mindenben támogatja őt. Kovács Lajos elmondta, úgy érzi, amióta lelkileg összeszedte magát, szakmailag is jobban sikerül majd ez az éve, most csak a munkájára és a családjára szeretne koncentrálni.

A modell nem kért pénzt

Kovács Lajos arról is beszélt a lapnak, hogy szeretné mielőbb elfelejteni az elhamarkodott házasságát a korábban Franciaországban élő modellel. Hozzátette, nincs oka azonban neheztelni Cseh Annamáriára, mert a válást intelligensen intézte, meggyorsítva azzal, hogy semmilyen anyagi követeléssel nem állt elő.

Az utóbbi időben több médiafogyasztó is kételkedni kezdett abban, hogy egyáltalán házasságot kötött-e a két ember, és mivel a kapcsolatáról Cseh Annamária még sosem nyilatkozott, Kovács Lajos verziójára kellett, hogy alapozzon a bulvársajtó. Eszerint miután rgy közös munkájuknak köszönhetően Mispál Attila Fény ösvényei című filmjének forgatásán a modell és az idősödő színész egymásba szerettek, „határtalanul boldog időszak” kezdődött a számukra. Igaz, hogy Kovács Lajosnak volt családja, a sokat emlegetett Zsuzsika, és két gyereke várta otthon, az ebből adódó nehézségeket az új szerelem nem sínylette meg.

Kovács Lajos verziója a verésről

Cseh Annamária eddig csupán egy ízben tett említést a magánéletéről. Elmondta, lassan úgy érzi, itt az ideje a gyerekvállallásnak. Erre azonban egyelőre nem került sor, Kovács Lajos egy időben híresztelni kezdte, a házassága mélypontra került. Saját bevallása szerint felesége valamilyen különös okból féltékeny fúriává alakult, aki képes volt őt megverni. A színészt decemberben hivatalosan idegösszeomlás miatt kezelték, ekkor a házasságát már menthetetlennek találta. Ezt követően egy rádión keresztül üzent a családjának, hogy szereti őket, és a feleségéhez is visszamenne. A jelek szerint ez meg is történt.