horoszkóp

Csányi Sándor motorbalesetet szenvedett

2008.05.06. 11:30
Megműtötték és pár nap múlva elhagyhatja a kórházat Csányi Sándor, aki a hétvégn szenvedett motorbalesetet. A korábbi információkkal ellentétben nem tört csontja, de vállában szalagszakadást és izomhúzódást szenvedett.

Súlyos motorbalesetet szenvedett Szlovéniában Csányi Sándor, írja a Blikk. A színész végtagsérüléseket szenvedett, jelenleg kórházban fekszik, hogy hol, arról a lapnak nincsenek információi. Csányi balesete miatt valószínűleg csúszik legújabb, Kaméleon filmjének forgatása.

A lap információi szerint Csányi baráti társasággal pihent Szlovéniában. A baleset a hétvégén történt, a színész olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy haza kellett szállítani, jelenleg műtétre vár - árulta el egy informátor.

Veszélyben a színész következő filmje

A színész tavaly áprilisban is összetörte magát motorjával: akkor a válla sérült meg, felépülése több hónapig tartott.

Kálomista Gábor, a Kaméleon című film producere hozta haza a színészt Szlovéniából, és Budapesten kórházba szállította. Csányi vállsérülést szenvedett, jobb vállában szalagszakadás és izomsérülések vannak, de törése nincs. Dr. Pavlik Attila tegnap megműtötte, a műtét jól sikerült, a színész a napokban elhagyhatja a kórházat, és előre láthatólag nincs akadálya a Kaméleon című filmben kapott szerep eljátszásának - közölte a film producere.