horoszkóp

Csisztu blogján cikizi Bástyt

2005.09.16. 15:25
Csisztu Zsuzsa online naplójában reflektált volt férje sajtóban megjelent megjegyzéseire. Hiteltörlesztés, önéletrajz, női mellek, Cavinton.

Csisztu Zsuzsa és Básty István több mint egy éve tartó nyilatkozatháborújának a volt házaspár válásának júniusi kimondása sem vetett véget. Csisztu most éppen blogjában szapulta exférjét és a bulvársajtót, reagálva a férfi Színes Mai Lapban tett megjegyzéseire.

Básty ugyanis ismét elmondta a lapoknak, hogy szerinte Csisztu kipakolta a törökbálinti házat, míg ő nem volt otthon, ráadásul a házra felvett bankhitel részleteit is az üzletember fizeti, aki állítása szerint egy éve nem is látta a nőt.

Gyűlöli, hogy a magánéletével foglalkoznak, blogot ír

Csisztu internetes naplójában reagált a vádakra, a sajtónak ugyanis nem hajlandó nyilatkozni a magánéletéről. A sportriporter mostani bejegyzésében önmagát "megbízható menekülő témának" nevezi, amit szerinte a lapok példányszámesés ellen vetnek be. Elítéli, hogy volt férje állandóan róla nyilatkozik: "főhősünk rendre bekopogtat az egykori, ma pedig már exférj jogán a női magazinok szerkesztőségébe is és arról csak kevéssé vesz tudomást, hogy a 25 és 40 közötti női olvasótábor viszonylag csekély érdeklődést mutat egy ötvenes férfi siránkozásai iránt."

Koncentrációs zavar; az amnéziától a Cavintonig

Csisztu hazugságnak nevezi Básty szavait, majd néhány mondatban kifejti, mennyire hiányolja azt a könyvet, amit volt férje még tavaly decemberben beígért, válaszul az ő naplójegyzeteire, melyek házasságuk felbomlását is tárgyalták.

A műsorvezetőnő, aki saját bevallása szerint gyűlöli, hogy a sajtó a magánéletével és nem szakmai sikereivel foglalkozik tavaly december elején kiadta második önéletrajzi könyvét. Ebben saját szemszögéből meséli el a történteket, őszintén ír tönkrement házasságáról és azt is elárulja, hogy "milyen praktikákkal viselte el a napi hazugsághalmazokat".

Hagyjuk már a melleket

A volt olimpikon naplóbejegyzésében arra is csípősen reagál, hogy Básty egy női lapnak nyilatkozott volt felesége melleiről. A kérdés, melyet a Velvet is firtatott nemrég, arra vonatkozott, hogy igaziak-e, vagy sem a kérdéses testrészek. Csisztu lapunknak elmondta: mellei eredetiek, sosem voltak plasztikázva. Básty ezzel szemben kitérő választ adott az újságnak:"Én már olyan öreg vagyok, hogy azt sem tudom, mi igazi és mi nem" - mondta.

Csisztu ezek után arról ír, volt férje látszólagos feledékenysége nemcsak számára esik rosszul, de feltehetőleg a két előző feleségnek és Básty fiának is. A problémákra megoldásként azt javasolja: "adósságok ellen át kéne nézni az aláírt szerződéseket, bíróságra járás ellen, megfontoltabban, vagy egyáltalán nem kellene nyilatkozgatni, emlékezetkiesés ellen pedig, nos, többféle lehetőség is van: a legismertebb talán a Cavinton."

Az olimpikonból avanzsált sportriporter házassága még tavaly júliusban ment tönkre, a válás kimondására egy évvel később került sor. Nem tartozik a legszebb szétmenések közé a történet, mivel Básty és Csisztu azóta is folyamatosan szapulja egymást.

Roszz kapukon zörget

A riporternőnek a múlt héten került bíróság elé a helyreigazítási pere, amit a Blikk kiadója ellen adott be, mivel a napilap szerinte valótlan dolgokat közölt róla és Bástyról. A bíróság azonban formai okok miatt elutasította a keresetet, mivel Csisztunak nem a kiadót, hanem a szerkesztőséget kellett volna beperelnie. Megkeresésünkre, hogy vajon beadja-e a szerkesztőség ellen is a pert, a sportriporter nem reagált.