Cseh Annamária utódját keresik a modellversenyen

2004.04.08. 21:44
A Veet Szupermodell 2004 modellverseny célja, hogy Cseh Annamária után újabb magyar lány kerülhessen a nemzetközi divatvilág szupermodelljei közé, jelentették be a MOM Park bevásárlóközpontban csütörtökön tartott sajtótájékoztatón. A külföldön dolgozó magyar modell a verseny kedvéért érkezett Budapestre.
A győztes lányra többek közt exkluzív szerződés vár majd, és a Metropolitan Modellügynökség nemzetközi modellválogatásának döntőjén való részvétel. A rendezvényt szervező FGC Management garantálja: a nyertes lány fél éven belül bekerül a nemzetközi topmodellek közé, mondta el a cég elnöke, Franck-Grégory Chaze. A Veet Szupermodell 2004 modellverseny arca és háziasszonya a külföldön dolgozó Cseh Annamária, aki most a verseny miatt tartózkodik hazánkban.

A versenyről

Tekintse meg képeinket!
A verseny válogatói április 17-18-án zajlanak majd a beküldött fotók alapján, április 24-én már az elődöntő következik, majd május 15-én a MOM Park Divatshow keretében történik az eredményhirdetés, amelyet divatbemutatóval kapcsolnak össze: a döntős lányok fogják bemutatni az Yves Saint Lauren tavaszi-nyári kollekcióját.

A válogatásra minden 15-22 év közti lányt várnak, aki nem rendelkezik modellügynökségi szerződéssel, vagy szerződése nem kizárólagos. Jelentkezni április 15-ig lehet a MOM Park weboldalán.

Ez más, mint a többi

Cseh Annamária a sajtótájékoztatón elárulta, hogy "Magyarország legszínvonalasabb modellversenyének" tartja a rendezvényt, és kiemeli, milyen fontos lehet ez a jövendőbeli modellek életében. Annamária szerint hasonló modellválogatókból sok van itthon is, de a Veet Szupermodell 2004 azért emelkedik ki ezek sorából, mert itt a zsűriben a divatszakma valóban fontos nevei foglalnak majd helyet: több nemzetközi és hazai divatlap főszerkesztői és fotósai, nemzetközi divatügynökségek képviselői, valamint neves fodrász- és sminkmesterek is jelen lesznek majd. A kérdésre, hogy mi szükséges még egy lánynak a szépségén kívül a nemzetközi karrierhez, Annamária csak annyit válaszolt: "erő, kitartás, céltudatosság."

Szupermodell a filmen

Cseh Annamária röviden mesélt élete első filmszerepéről is: decemberben Mispál Attila most készülő, a Fény ösvényein című filmjében forgatott Törőcsik Mari, Cserhalmi György és Kovács Lajos oldalán. Mint elmondta: "Felejthetetlen élmény volt, hogy ilyen színészkollégák közt kaptam lehetőséget a debütálásra."

A modell nemzetközi karrierjének köszönhetően szinte már csak átutazóban fordul meg Magyarországon. A divatszakma legnagyobb neveivel dolgozik, 2003 ősze óta pedig ő Thierry Mugler Angel nevű parfümjének reklámarca.