Cseh Annamária az egyetlen magyar lány, aki komoly nemzetközi karriert csinált, s ma már a szupermodellek közé tartozik, immár az Elle - a világ egyik legjelentősebb multinacionális női magazinjának - oldalain is látható, Thierry Mugler Angel (Angyal) elnevezésű parfümjének megtestesítőjeként.
Először fordul elő, hogy a Dél-Afrikai Köztársaságtól Franciaországig az olvasók millióit egy magyar nő szépsége bűvölje el. A hazai fotómodellek közül egyelőre csak Cseh Annamáriának sikerült elérni, hogy egy világhírű termék, az immár klasszikusnak számító Angel parfüm új "arca" legyen.

Új arc

Thierry Mugler mindig a világ legszebb manökenjei, fotómodelljei vagy színésznői közül válogat, ha termékeinek reklámozásához keres arcokat. Az Angel e tekintetben is különös helyet foglal el, hiszen a kedvelt, édeskés-bódító, szupernőies illat immár másodvirágzását éli. Abba a "parfümkorba" jutott, amikor új sztárral frissítik fel imázsát, hogy felfigyeljenek rá a fiatalok, azok, akik éppen most lépnek be a parfümöt használó korosztályba.

Cseh Annamária már hosszú évek óta sikerrel szerepel a legnagyobb francia divatházak haute couture bemutatóin. A tökéletes alakú, a nemzetközi trendhez illően magas, különös szépségű hölgy külföldi producere és az Angel magyarországi forgalmazói is meglepődtek azon a sikeren, amelyet a plakát aratott. Jóllehet, eleve bíztak Annamáriában, akiről köztudott, hogy hihetetlen fegyelemmel ügyel az alakjára és karrierjét is igen tudatosan építi.