Lemezre rögzítették a Megasztár sikerzenéjét, a Csillagdalt, melyhez videoklip is készült. A klip road movie-hoz hasonlít és a tíz döntős sztárpalánta életének fordulópontjait mutatja be. A döntősök már belakták a közös budapesti lakást, ahol két hely még szabad.
A hatalmas stúdióban már huszadszor kezdik újra a Csillagdalt a döntősök, de lelkesedésük töretlen. Újra és újra ugyanazzal az erővel és örömmel éneklik mottójukat, és úgy néz ki lassan a stylist is mindenbe belejön, egyre stilizáltabb ruhaköltemények kerülnek az énekespalántákra.

Tekintse meg képeinket!
A videoklip road movie-hoz hasonlít és a tíz, döntőbe került énekes életének egy-egy fontosabb szakaszát mutatja be - mondja Szondy Réka, a műsor PR-felelőse. A szervezők szerint a Megasztár azért is különleges, mert szinte minden társadalmi rétegből kerültek be fiatalok. Van aki évek óta képzi a hangját, de van, aki csak ösztönből énekel.

Múlt héten lemezfelvételt is készítettek a leendő (mega)sztárok, a CD heteken belül kapható lesz. A Pierrot alkotta Csillagdal mellett minden játékos felénekelte azt a dalt, amellyel végül is bekerült a döntőbe.

A döntősök már összeköltöztek egy budapesti lakásba, hogy a vidékiek is ugyanolyan eséllyel készülhessenek fel minden szereplésre. Az együttélésnek ez a legfőbb célja, az ugyanis már első pillantásra látható, hogy az ismerkedésen már régen túl vannak a játékosok. Ők egyszerűen jól érzik magukat, míg hat vetélytársuk még szombatig izgul, hogy bekerül-e a döntőbe, vagy sem.

Élőben közvetíti a tv2 szombat este a Millenárisról a Megasztár utolsó válogatását, amelyben hat játékos közül még kettő beköltözhet a többiek mellé a lakásba, és ezzel részt vehet a döntőben is. A zsűri azonban nem szólhat bele semmibe, a döntést ezúttal a közönség hozza.