A Mokka mai adásában az egykori tornász és műsorvezető kapott lehetőséget arra, hogy kifejtse álláspontját az őt ért vádakról. Csisztu Zsuzsa szerint semmi sem igaz Kaszala Claudia állításaiból, ő soha senkit nem nyúlt le.

Tovább dagad az állítólagos Csisztu-botrány, a Mokka adásában megszólalt maga az érintett is. Csisztu elmondta, hogy egy ilyen címlap után, amit a tegnapi Blikk közölt róla, semmilyen megjelenés nem szerencsés, de muszáj reagálnia egykori üzlettársa és barátnője, Kaszala Claudia vádjaira, mielőtt a közvélemény azonosítja őt ezzel az esettel.

"Semmi nem igaz belőle"

Csisztu kifejtette, hogy kénytelen foglalkozni a dologgal, annak ellenére, hogy a hathónapos gyermeke és a súlyosan beteg édesapja mellől jött el a stúdióba. Többször hangsúlyozta, hogy a vádakból semmi sem igaz, és már olyan sok mindennel vádolták meg pályafutása során, hogy jóformán csak "akasztott ember nem voltam még". Véleménye szerint az ilyen jellegű írások manipulálják a közvéleményt, szerinte ha a lap (melyet az élő adásban többször is nevén nevezett) szerint ő a tartozás egy részét elismerte, akkor várja a bizonyítékot arra nézve, hogy kinek és hol tette ezt.

A műsorvezető elmondta, személy szerint semmilyen megkeresést sem kapott, azt azonban nem zárta ki, hogy a cége "lehet, hogy érintett lehet" az ügyben. Szerinte a "megfelelő jogi lépéseket" Kaszaláék nem tették meg, és a követelés "egy nem létező követelés, mert nincs szerződés"; a sajtóban citált iratok pedig "részinformációk egy nem létező dokumentumból".

"Soha senkit nem nyúltam le"

Csisztu Zsuzsa fontosnak tartotta megjegyezni, hogy "soha senkinek nem tartoztam, soha senkit nem nyúltam le". Elmondta, hogy sorra nyeri évekkel ezelőtt indított polgári és büntetőpereit, pert nyert többek között a Blikk ellen is. A beszélgetés végén azt firtatta: helyénvaló-e az ilyen feltételezéseket sulykoló eljárás, hiszen ha az érintettnek igaza is van, az ezzel kapcsolatos jogi procedúra csak évek múltán zárul le, és a sajtóban az eredeti ügynél jóval kisebb szerepet kap. Zárszóként Csisztu Zsuzsa ismét megerősítette, hogy "a hadjárat mögött nincs tartalom".

A Mokka szerkesztőinek terve szerint a holnapi adás vendége Kaszala Claudia lesz.