Csisztu Zsuzsa blogírásba kezdett

2004.06.15. 15:41
Az olimpikonból műsorvezetővé avanzsált Csisztu Zsuzsa saját oldalt indított, melyen blogol is, és bebizonyítja, hogy ő mindig olyan, mint a képernyőn. A honlap indításáról tartott sajtótájékoztatón érthetetlen okokból a jegyszedőnek álcázott Rózsa György is jelen volt.
Az új weboldal nyitószövegéből megtudhatjuk: Csisztu Zsuzsa évekig rá se bírt nézni az internetre. Hogy pontosan miért nem, azt az oldal nem részletezi, ám úgy tippeljük: a neki tulajdonított, és a neten terjedő home video lehetett az idegenkedés oka. Az olimpikonból lett műsorvezetőnő az évek múlásával azonban ráébredt, hogy az internet legjobb dolog a világon, ahol teljes szabadsággal fejezheti ki önmagát.

Elmondja hát mindenkinek

Tekintse meg képeinket!
"Ez egy olyan felület, ahol megkötések és határidők nélkül szabadra engedhetem a fantáziámat. Szívesen osztom meg az életem részleteit az internetezőkkel" - örvendezett Csisztu a sajtótájékoztatón. Ezt észrevettük. A kitartó tornászlányból kitartó médiaszemélyiséggé vált hölgy jelenleg szabadon úszkál a média vizeiben, azaz szerepel televízió-csatornákon, műsort vezet a Klubrádióban, és könyveket ír.

Az önmagát "jövő-menő city csirke"-ként jellemző Csisztu honlapján pillanatokat ragad ki életéből, és saját stílusában tálalja. Szponzoráltan ír mindennapi dolgairól, hátha kíváncsi rá valaki.

Termékkapcsolás

Dr. Gubacsi Attila, az Axel Internet Group igazgatója elmesélte, hogy jött létre Csisztu és az internetes vállalat közötti együttműködés. "Zsuzsa felkért minket, hogy készítsük el az elektronikus névjegyét, aztán a munkálatok közben jöttek az újabb és újabb ötletek, majd végül ezt sikerült kihoznunk a kooperációból. Egy igazán tartalmas és széleskörű névjegykártya lett."

Csisztu kedvéért az Axel.hu portál címlapját is átrendezték kicsit. Zsuzsa külön boxot kapott az Axel.hu-n, annak testvérénél, az extrémsportokkal foglalkozó Extrem.hu-n is. Az Axel Groupnak egyébként a Csisztu.hu a negyedik portálja: az Axel.hu és az Extrem.hu mellett ők adják ki a Hospitality nevű turisztikai oldalt is.

Vitray, a jótevő

Az elegáns szállodában tartott sajtótájékoztatóra Vitray Tamást is meghívták, aki jó barátja Zsuzsának. Vitray azonban sajnálatos módon nem tudott eljönni, és egy baráti hangvételű levéllel mentette ki magát. Mint megtudtuk, Csisztu még tornászolimpikon kislány korából ismeri Vitrayt, akinek sokat köszönhet, mivel 1992-ben ő ajánlotta munkát az MTV-nél a talpraesett Zsuzsának.

Vitrayval kapcsolatban új hír, hogy az athéni olimpiára viszi magával Csisztut is. A Telesport stábjával utazik, de külsősként - újításként pedig visz egy digitális kamerát, és a blogjára exkluzív helyszíni fotókat fog feltenni.

Ego trippin'

Az együttműködés minden bizonnyal az Axelnek jön a legjobban, hiszen Csisztu Zsuzsát vélhetően többen ismerik, mint ezt a honlapot, Zsuzsa pedig most elhinti a médiában, hogy hol is blogol ő.

A Csisztu-blogon eddig négy bejegyzés található. Olvashatunk a fővárosi dugók keltette frusztráció vagy a csatlakozás felett érzett öröm által ihletett írásokat. A honlapból kiderül, hogy Zsuzsa tud írni, de az nem, hogy mi ezzel a célja.