horoszkóp

Csisztu Zsuzsa teje elapadt, Kaszala elvetélt

2007.11.10. 13:39
Csisztu Zsuzsa nem tud szoptatni, annyira megviselték az elmúlt napok sajtómegjelenései állítólagos tartozása miatt. Aki mindezt állítja, Kaszala Claudia szintén drámai bejelentést tett. Mint elmondta, két magzatát veszítette el az idén, miközben Csisztuval vitatkozott.

Olyannyira megviselték az elmúlt napok történései Csisztu Zsuzsát, hogy szoptatási problémái jelentkeztek. Pszichoszomatikus tüneteiről a műsorvezető az Esti Frizbi forgatásán beszélt Hajdú Péternek, de mielőtt a meggyötört anya gondolatait megismernénk, nézzük át, mi okozta a sokkot.

1 millió 800 ezres követelés

Csisztu drámája

Csisztu Kaszala Claudiával együtt vezetett műsort a Klubrádióban, közös munkájukat Riválosok címmel tévéműsorrá bővítették. Mint arról Csisztu beszámolt, kolléganője és közte "több mint munkakapcsolat" alakult ki, személyes viszonyukat inkább barátságnak lehetett nevezni. A jó kapcsolatnak azonban nyomban vége szakadt, amint a volt gyorskorcsolyázó Kaszala nyilatkozata alapján megjelent a hír, miszerint Csisztu állítólag 1 millió 800 ezer forinttal tartozik neki. Kaszala Claudia szerint Csisztu a produkció reklámbevételeiből származó összeget tette el, és mivel írásbeli felszólításra sem fizette ki a kérdéses összeget, Kaszala megtette a szükséges jogi lépéseket pénze megszerzésére.

A megvádolt műsorvezető a Mokkában reagált volt kolléganője állításaira, és tagadta, hogy pénztartozása lenne. Csisztu úgy fogalmazott, hogy soha nem nyúlt le senkit, és hozzátette, sajnos kénytelen ezzel a történettel foglalkozni, pedig hat hónapos gyereke várja otthon, édesapja pedig súlyos beteg.

Emberi motívumok

A napokban a dráma tovább folytatódott az ATV műsorának forgatásán, ahol Csisztu elmondta, övön aluli támadásként élte meg, hogy volt kolléganője a sajtóhoz fordult ebben az ügyben, és az összeg, amelyet Kaszala emlegetett "önmagában is csodálkozás tárgya." A műsorvezető szerint olyan "emberi motívumok" állhatnak volt munkatársa akciója mögött, mint az iránta érzett irigység, keserűség, féltékenység. Hozzátette, köztük nem volt szerződés, négy évig szóbeli megállapodás alapján dolgoztak, és a kifizetések is bizalmi alapon történtek.

Előrevetítette azt is, hogy szükség esetén perrel él, ami a bulvársajtó munkatársainak nem meglepő ismerve Csisztunak az elmúlt években tapasztalt, figyelemreméltó perindítási aktivitását. Mint elmondta, a pereket általában meg is szokta nyerni. Az interjút azzal zárta, hogy az eset annyira megviselte, hogy elapadt az anyateje.

Két magzatát veszítette

Kaszala Claudia sem hagyta annyiban az ügyet, és arról nyilatkozott a Borsnak, nem érti, Csisztu miért vitte személyes síkra az ügyet. A volt versenyző szerint ugyanis ez pusztán üzleti ügy, nem érzelmi alapokon nyugszik. Ennek ellenére a Blikk szerint ő maga is drámai módon keveredett az ügybe. Kaszala a lapnak elmondta, korábban lombikbébi-programon vett részt, és annak anyagi vonzatai miatt nagy szüksége lett volna arra a pénzre, amivel Csisztu állítólag tartozik neki.

A vita már abban az időben, januárban kialakult a két volt sportoló közt, amelynek eredményeképp Kaszala saját bevallása szerint két beültetett magzatát elveszítette. A cikkben Kaszala pszichológusa Dr. Matthaeidesz Zoltán is megerősítette, hogy egy ízben fültanúja volt annak, ahogyan Csisztu minősíthetetlen hangnemben telefonált páciensének és annak férjének, és a konfliktussal okozott stressz befolyásolta a lombikbébi program eredményességét.