horoszkóp

Vádaskodásba torkollt Csollány Szilveszter válása

2008.07.24. 10:08
Csollány Szilveszter exfelesége Írországba készül költözni az egykori pár közös gyerekével. Miután a sportoló elénekelte a bánatát emiatt, előkerült az exfeleség, és azt mondta, Csollány pénz nélkül hagyta őket, sosem vett semmit nekik, és a házassági évforduló napján jelentette be, hogy szeretője van. Csollány tagadja a vádakat.

A Csollány Szilveszter körül hirtelen kipattant, exfeleséges, vádaskodós történet hirtelen annyira felpörgött, hogy muszáj vele foglalkozni. Az olimpiai aranyérmes sportoló tegnap a Blikknek arról mesélt, milyen rossz neki, hogy volt felesége nem engedi közös lányukat fotókon szerepelni, és hogy mennyire zavarja, hogy egykori felesége, és lányuk, Szimi számára ismeretlen körülmények közé költöznek talán örökre Írországba.

„A válás után én mondtam, hogy Szimi maradjon az anyjánál, de nem tudtam, hogy ez azt jelenti, hogy ő az egyedüli gyámja. Éppen ezért jelenleg szinte semmi jogom nincs a lányom életében, kötelezettségem azonban van. Majd megszakad a szívem, amikor egy családi fotózáson Szimit ki kell küldeni, mert nem szerepelhet a képeken, mert a volt feleségem perrel fenyegetőzik, ha bárhol is megjelenik. Szörnyű ez, hiszen ugyanúgy szeretem őt, és ugyanolyan büszke vagyok rá, mint a két kicsire” – mondta a lapnak Csollány. A sportoló eddig minden második hétvégén találkozott a lánnyal, de mivel volt párjával szeptembertől Dublinban fognak lakni, legközelebb csak az őszi vagy a téli szünetben fogja látni.

Csollány Szilveszter nem volt jó apa

Csollány elmondása szerint nagyon szomorú, hogy lánye elköltözik, de az zavarja a legjobban, hogy volt felesége nem segíti elő a kapcsolattartást Szimivel. Csollány vett a lányának egy webkamerát, hogy majd az is segítse a kommunikációt, de a volt feleség visszaküldte a szerkezetet arra hivatkozva, hogy a lány számítógépének a védelme letiltja.

Ezután feltűnt Csollány volt felesége, aki azt mondta, hogy Csollány a házassági évfordulójuk napján közölte vele, hogy szeretője van, teljesen kiürítette a közös bankszámlájukat, majd elment a kocsijukkal.

Erre a sportoló csak annyit mondott ma reggel a TV2 Mokkájában, hogy ez így nem igaz. Például nem vitte el a kocsit, sőt a Blikkből azt is tudjuk, hogy a válás után a ház fele, berendezéssel együtt a feleségé lett. A szeretőtartásról szóló részt úgy pontosította Csollány a TV2-nek, hogy közel volt az évforduló napjához, de nem azon a napon. De azt mondta, igazából a tényen nem változtat, hogy melyik nap közlik.

A volt feleség közben olyanokat állít, hogy a gyerektartást bírósági úton kellett behajtani, hogy Csollány soha semmit nem vett a gyereknek, a táborokat nem fizette ki, hogy amikor megtudta, hogy Írországba költöznek, akkor azt mondta, a külföldön töltött idő alatt nem fizet gyerektartást, és, hogy a lánynak a szünidők háromnegyedét itthon kell töltenie.

Csollány a Blikknek elmondta, nem igaz, hogy sosem vett semmit a gyereknek. Főleg azért csodálkozik ezen, mert nemrég egy nagy halom ruhát kapott vissza, amiket a lányuk már kinőtt. Azt elismerte, hogy nem volt a legjobb apa, de a vádaskodást nem érti. A TV2 műsorában annyit mondott, hogy a feleség tételes felsorolása nem igaz.