horoszkóp

Csollány Szilveszter Bódi Sylvivel párbajozik

2007.03.31. 11:49
Csolány Szilveszter Bódi Sylvivel párbajozik ma a jégen, a TV2-n. Ha Csollány kiesne, akkor sem szeretne hátat fordítani a jégnek. Túl sok munkája fekszik benne, és nagyon bejön neki a korcsolyázás.

Bódi Sylvi és Csollány Szilveszter párbajozik ma este a Sztárok a jégen című műsorban, a TV2-n. Bódi Sylvnek nagyobb sansza van hogy lekorizza magát a pályáról és a képernyőről, Csollány Szilveszterről ugyanis azt tartja a zsűri és a szakma, hogy ő fejlődött a legjobban az összes versenyző közül. Olyannyira, hogy a Blikk úgy tudja, a tornász bajnok esetleg a jégen folytatná pályafutását a műsor után.

A tévéműsor szakmai részét felügyelő Euroice vezetője, Benedek Veronika szerint Csollány sportolói múltja miatt olyan izomzattal, testfelépítéssel rendelkezik, amely segítségével nehezebb mozdulatokat is végre tud hajtani. A szakember szerint Csollány a legtehetségesebb a celebek közül.

A tornásznak egyelőre nincsenek konkrét tervei, de bevallotta, eljátszott a gondolattal, hogy a verseny után korcsolyázással foglalkozzon. Nagyon sok energiát fektetett a korizásba, ezért nem szívesen hagyná veszni újonnan szerzett tudását. Ráadásul versenysúlyát is visszaszerezte ezzel a sporttal.