horoszkóp

Viharos nyár elé néz Stohl és Csisztu

2004.07.14. 14:10
Szinte egyszerre döntött úgy a médiavilág két hölgyszereplője, hogy véget vet addigi kapcsolatának: Csisztu Zsuzsa és a Survivor-nyertes Molnár Tünde foglalta el kedden az összes bulvárlap címoldalát. Csisztu Básthy Istvánnal kötött hatéves házasságát rúgta fel egyik pillanatról a másikra, Molnár Tünde pedig Stohl Andrással fél éve tartó kapcsolatának vetett véget.
Címoldalon hozták a keddi bulvárlapok, hogy Csisztu Zsuzsa férjét hagyta el, Molnár Tünde pedig Stohl Andrásnak intett búcsút. Az újságok azt is tudni vélték, hogy Csisztu döntését egy fiatal, jóképű háziorvos váltotta ki, Tünde pedig egy hozzá hasonlóan vagány és túlélésre szakosodott terepjáró-versenyzőre cserélte le a valóságshow-k sminkelt műsorvezetőjét.

Olvasó legyen a talpán, aki a bulvárlapok különféle verziói közt kiigazodik: az egyik szerint Csisztu férje dühös és vádaskodó, a másikban megtört és még mindig szereti feleségét. Molnár Tünde is következetesen tagadja, hogy végetért volna kapcsolata Stohl-lal, ám van olyan bulvárlap, amely már szinte mindent tud az új választottjának kikiáltott Kratochwill Vilmosról, aki amellett, hogy a lap szerint falja a nőket, csapattársainak "ráutaló magatartással" célzott arra, hogy hétvégi közös versenyük után összejött a Survivor vörös bombázójával.

Tünde és Stohl együtt van - még

A történtekről az érintettek is egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat adtak: Tünde például tegnap még felháborodva tagadta a vádakat, ma már azonban finomított a képen: jóban vannak ugyan Stohllal, de azt is elismerte, korántsincs minden rendben a kapcsolatukban. A Mai Napnak elmondta: már beszéltek kapcsolatuk átértékeléséről, de ez még nem jelenti, hogy szakítani akartak volna. "Ha az ember életébe új kapcsolat köszönt be, nem marad hetekig együtt a másikkal, és nem próbálja tisztázni a helyzetet, hanem elköltözik." - védte magát a lány. Ugyanakkor a Színes Mai Nap szerint már egyértelműen érik a szakítás, de ennek nem Tünde versenyzőtársa az oka, hanem az, hogy az egykori színészből és a régebben sztriptíztáncosnőként dolgozó lányból lett pár túl sok mindent talált közös életében összeegyeztethetetlennek. "Különböző az életvitelünk" - mondta még el Tünde az újságnak, és azt is hozzátette: "Le fogjuk zárni a kapcsolatunkat Bucival, de ehhez Vilinek semmi köze."

Csisztu Zsuzsa elköltözött férjétől

Csisztu Zsuzsa ezzel szemben nem túl közlékeny, ha arról kérdezik, miért hagyta el nála majdnem kétszer idősebb férjét, akivel hat évig élt - még nem túl régi nyilatkozatai szerint is boldog - házasságban. A tegnap kirobbant botránnyal kapcsolatban egyetlen lapnak sikerült őt érdemben megszólaltatnia, mások többnyire csak rövid, elutasító válaszokat kaptak tőle. Férje azonban úgy tűnik, mindenkinek szívesen elmondja véleményét az ügyről - a dolog érdekessége, hogy ahány lap, annyiféle stílusban. A Blikknek adott interjúból például egy szelíd és beletörődő férfi képe rajzolódik ki, aki még mindig szereti feleségét, és bár reálisan látja ugyan a helyzetét, de megbocsátó, és nem zárkózik el az újrakezdéstől. A Mai Nap ezzel szemben a klasszikus, sértett és bosszúszomjas férj-figurát domborítja, aki enyhén nevetséges fenyegetőzéssel üzenget feleségének: "Ha velem valami történik, Csisztu Zsuzsa igen rosszul fog élni ebben az országban. Engem ugyanis sokan szeretnek, majd ők gondoskodnak róla."

A Mai Napnak ugyanezen cikkében sikerül megszólaltatnia Csisztu Zsuzsát is, aki állítólag tíz napja költözött el férjétől egy szó nélkül. Ezzel szemben a műsorvezetőnő azt állítja, csak edzőtáborban van, és szerinte ezt férje is pontosan tudja. A műsorvezetőnő mindazonáltal nem óhajtja kommentálni férje nyilatkozatait, mert ez "nem az ő stílusa, és mert "meg szeretné őrizni úrinő mivoltát". A Mai Nap ugyanezen cikke szerint azonban a férjnek már elege van Csisztu hazugságaiból, és már a kazettabotrány alatt is csak "falazott a hazugságainak".

Szívhezszólóan

A lapok mintegy lezáró elemként azt sem felejtik el kiemelni az interjúk végén, hogy a szívbeteg Básthynak a napokban kell befeküdnie a kórházba egy második szívműtétre, amit az újságok - hol kimondva, hol kimondatlanul - a műsorvezetőnő hirtelen jött románcának tulajdonítanak.

A Velvet úgy tudja, hogy szívműtétre általában hónapokkal előbb szokás előjegyezni a pácienst, hacsak nem indokolja akut esemény az azonnali beavatkozást.