Nyugtatókkal és marihuánával bukott le Macaulay Culkin egy közúti ellenőrzés során. A gyerekként sztárrá lett színész korábban már nyilvánosan vállalta drogfogyasztási szokásait, hiszen bárki egyszerű halandó is ezt teszi.
Marihuána és receptre kapható nyugtatók illegális birtoklásának vádjával Oklahomában letartóztatták Macaulay Culkint, jelentette a Smoking Gun.

Fű, Xanax

A Reszkessetek, betörők sztárjánál a CNN értesülései szerint 17,3 gramm füvet, nyolc Xanax márkájú nyugtatót és tizenhat jelöletlen fehér tablettát, a rendőrség szerint clonazepam nevű nyugtatót találtak. Ez utóbbiak csak receptre kaphatóak, Culkinnak azonban nem volt papírja róluk.

Gyorshajtás miatt

Culkin egy Pontiac utasaként került ellenőrzésre, az autót az állami autópálya-rendőrség állította meg gyorshajtás és szabálytalan sávváltás miatt. A kocsi átkutatása után kábítószer-birtoklás vádjával őrizetbe vették, azonban négyezer dollár óvadék ellenére szabadlábra helyezték.

Nem függő

A Reszkessetek, betörők 1989-es sikere után kilencévesen a legjobban kereső gyereksztárrá előlépő Culkin korábban már több műsorban is nyilvánosan elismerte, hogy fogyasztott marihuánát, de mint mondta, nincs drogproblémája. "Bármit teszek, nagy felhajtás lesz belőle, pedig bárki más is ezt teszi. Igen, szívtam és ittam, nagy ügy", mondta legutóbbi filmje bemutatása előtt a CNN műsorában.