horoszkóp

Jamie Lee Curtis megbánta plasztikai műtétjét

2004.11.29. 18:10
A 46 éves Jamie Lee Curtis úgy érzi, már túl öreg és kövér filmszínésznőnek. Ez ellen azonban nem plasztikai műtéttel próbál tenni, mert ezt már az első és egyetlen alkalommal is nagyon megbánta: inkább abbahagyja a filmezést.
Jamie Lee Curtis
Jamie Lee Curtis azt állítja, feladja közel harmincéves karrierjét és visszavonul a filmezéstől, mert már túl öreg és kövér hozzá. A színésznő azonban nem azonnali szakítást tervez: "Fokozatosan vonulok ki a filmiparból. Tudom, milyen kegyetlen szakma ez, ahogy az ember egyre idősebbé válik, úgyhogy a korom fontos tényező. Addig akarok kiszállni, míg nem engem kezdenek visszautasítani."

Curtis tavaly vesztette el édesanyját, Janet Leigh-t, aki maga is híres színésznő volt. "Nemrég végignéztem anyám összes fotóját fiatalkorától egész a legutolsókig. Vannak olyan emberek, akik szépen öregszenek, akikről bármikor szép képek készülnek. Mások húsz évet töltenek azzal, hogy megpróbáljanak fiatalnak látszani. Én nem akarom ezt csinálni. Nem öregszem szépen, nem akarom ezt filmre vetetni."

Már megbánta, hogy plasztikáztatott

A színésznő arról is őszintén beszélt, hogy bár maga is végeztetett plasztikai műtétet a testén, ma már élete egyik legrosszabb döntésének tartja ezt: "Megpróbáltam visszafordítani az idő és a gravitáció munkáját, de rettenetes tapasztalat volt. Nem bántam meg, mert legalább tudom, hogy soha többé nem próbákozom ilyesmivel." A színésznő most már a plasztikai műtétek egyik legfőbb ellenzője, és próbálja kortársait is lebeszélni a szikéről és a Botox-injekciókról.

A családjának akar élni

A színésznő évekig súlyos alkoholfüggéssel küzdött, és plasztikai műtétje után a fájdalomcsillapítókra is rászokott. Hat éve azonban már leküzdötte mindkét szenvedélyét, amihez családjából merítette az erőt. Szintén családja az oka annak is, hogy most a színészi karrierje befejezésén gondolkozik. A két örökbefogadott gyereket, a 18 éves Annie-t és a 8 éves Tomot nevelő Curtis - aki színészi karrierje mellett már két gyerekkönyvet is írt - a jövőben minél több időt szeretne velük tölteni - írja a Femalefirst. Curtis így vall erről: "Most már más dolgok a fontosak számomra. A kisfiam, Tom most nyolcéves, szüksége van az anyjára."