Ki volt a legbénább celeb a dzsungelben? Szavazzon!

nsz
2008.11.15. 17:10
A Celeb vagyok, ments ki innen második szériájának versenyzői között hol a feszültség dúlt, hol életre szóló barátságot köttettek. Delhusa Gjon Rambó volt a legönteltebb vagy ebben felülmúlja Kinter Oszkár? Tóth Gabi a legérzékenyebb celeb vagy a mélabús Szőke András? A szemöldökét borotváló Zimány Lindát tartják szexisebbnek, netán a mindig mosolygós Keleti Andreát? Döntsenek a hírességek sorsáról!

A Celeb vagyok, ments ki innen 2. szériájának lakói között egyfolytában dúlt a feszültség, de azért nem voltak híján az érzelmes pillanatoknak sem. Fekete Pákó és Delhusa Gjon Rambó közös tűz mellett fogadtak örök hűséget egymásnak, Tóth Gabi rendszeresen elsírta magát a család hiánya miatt, de Szőke András is elérzékenyült, hiszen ő - Sütő Enikő szavaival élve - igazából egy szomorú bohóc. Gjon Rambó edzőtermet nyitott, és elmesélte, hogy nemrég egy 18 éves lánnyal szexelt. Olvasóinkra bízzuk a döntést, kik voltak a Legek Legjei.

Nézzen hazatérő celebeket!

A celeb valóságshow elkészüléséhez természetesen nem csak a szereplőkre volt szükség, habár a több mint 30 kamera mind körülöttük forgott. Rényi Ádámtól, az RTL Klub sajtósától a Velvet megtudta, hogy a produkción nagyjából százfős magyar és ennél is nagyobb létszámú argentin stáb dolgozott. Ők ugyan nem vettek részt bátorságpróbán, mint a magyar hírességek, de nekik is akadt gondjuk bőven. Rögtön az utazás során elveszett két laptop, valamint Vadon János műsorvezető útlevele, és ha ez még nem tette volna elég rögössé a kalandot, a stábtagokat szállító autó is felborult. A kint dolgozó háttérmunkások gyakran haza is telefonáltak, így sikerült milliós nagyságrendű számlát összehozniuk az RTL Klubnak, de ez nem rendítette meg a költségvetést, sőt - tekintve a nagy nézettséget - előbb-utóbb ismét látható lesz majd a celeb reality.

Zimány Linda vonzza a szerencsétlenséget

Némi támpontot biztosítva az ítélkezéshez felidézzük a műsor legemlékezetesebb pillanatait, hogy ezzel is segítsünk olvasóinkat a döntésben. Zimány Linda megérdemelné a leggyengébb celeb címet, hiszen a szerencsétlenségek sorozata után teljesen befodult. A lavinát a veszedelmes hernyó indította el, amelyről Tóth Gabi azt hitte, idegmérget fecskendezett a Britney Spears-hasonmás bőre alá.

Természetesen erről szó sem volt, ennek ellenére patakokban folyt a fekete könny Zimány szemeiből. Később egy százas szögbe lépett bele, majd egy fadarab is fejen találta, végül pedig Steiner Kristóf dobta meg a félig kiürült szúnyogirtó spray-vel, amitől megint eltörött a mécses. Egyébként az összes celeb szerencsétlenül járt, az eső ugyanis napokon keresztül nem állt el, s mivel így indult a tábor, talán nem is csoda, hogy olyan sokan megtörtek a végére.

Fekete Pákó érkezése után persze fellendült az élet, ő, mint igazi "fekete párduc" mégsem mozgott annyira otthonosan a dzsungelben, mint azt korábban állította. Kiderült az is, hogy már egy kevés alkoholtól mámoros állapotba kerül, így megesett, hogy leborult a padról, de a fán kialakított kuckóba is igen nehezen kapaszkodott föl. Valószínűleg ezek az esések sem csak az alkoholnak tudhatók be, kedvese ugyanis óva intette őt a neki írott levelében, mondván, vigyázzon magára, mert egy pocsolyába is képes belefulladni. Pákóról azt is megtudtuk, hogy mindentől fél, amit csak el lehet képzelni - a fától, a bogaraktól és a víztől is. Feljebb látható bátorságpróbája mindenesetre élményteli volt. Hosszas tétovázás után sokszor inkább nem nyúlt bele a vaksötét barlang falába rejtett állatokkal telített üregekbe, majd kétségbeesésében számtalanszor elkiáltotta a jelmondatot, vagyis: "Celeb vagyok, ments ki innen!"

Ez az életmentő mondat az ijedős Tóth Gabi szájából is elhangzott. Az énekesnőt egy néhány méter mély barlangba, kötél segítségével eresztette le Steiner Kristóf, de Pákóhoz hasonlóan ő sem barátkozott meg a falba mélyesztett állatokkal, így kimenekíttette magát. Nem ez volt az első alkalom, hogy segítséget kért; miközben a táborhoz igyekeztek, megakadt a csörlőn, így egy helyben lógott, amitől teljesen bepánikolt. Az argentin kollégának a "help me, fucking magas!" - kiáltásokkal igyekezett tudtára adni, hogy nem érzi jól magát ott, ahol van.

Még Delhusa is meghatódott

Tóth Gabi - Zimány Lindával ellentétben - a lelki nehézségekkel küzdött, nagyon hiányolta családját és szerelmét is. Többször is elsírta magát a kaland alatt, Sütő Enikő szerint azért, mert biztosan a szemén keresztül méregtelenít. A hátsó fertályát villantó énekesnő a "kemény csaj" figurát is megmutatta, amikor a "vén fasz" jelzővel illette Delhusát. Fekete Pákónál is eltörött a mécses, kezdetben kifejezetten terhes volt számára a táborlakók hozzáállása, nem igazán jött be neki, hogy kibeszélték a háta mögött. Rippel Ferencet nem igazán jellemzték a sírós pillanatok, bár valljuk meg, furcsán is nézne ki, ha egy ilyen izomzattal rendelkező artista éjjel-nappal itatná az egereket. Mégis megtört, amikor Pákó felolvasta neki szerelme levelét.

Delhusa Gjon Rambó egyetlen egyszer könnyezett, na és persze az is egy kiadós veszekedés után következett be. A partner mindkét esetben Steiner Kristóf volt. Delhusa bocsánatot kért tőle, amikor ráébredt, hogy a homoszexualitását felvállaló híresség igazi érzésekkel rendelkezik. Valószínű, hogy az exmodell, Sütő Enikő is ezt gondolta Steinerről, ugyanis a következőképp jellemezte: "Azért szeretem Steiner Kristófot, mert ő egy olyan fiatal, aki úgy mély, hogy közben nem nehéz". A mondat értelmezésével némi problémánk akadt, a kreatív megfejtéseket küldjék el nekünk.

Szőke Andrásnak is eleredtek a könnyei, mikor felolvasták neki barátja, Badár Sándor levelét. A sokoldalú mókamester egyébként nagyon szélsőségesen viselkedett a táborban - hol begubózott és mélabúsan tekintgetett körbe, hol pedig jókedvre derítette az egész társaságot. Állítása szerint ő egy introvertált, befelé forduló személyiség.

A Balhék Királyai és Királynői

A Nika se perimeno kezdetű nagybecsű sláger énekese méltán pályázhat a legbalhésabb celeb címre, hiszen minden apróságon megsértődött, így a végén már ő maga is azon gondolkodott, talán beköszöntött a klimax időszaka. Gjon Rambóról időközben kiderült, hogy évekig csalta nejét, ám némi logikus következtetés nyomán arra jutottunk, hogy a hűtlenség lehetősége talán még mindig fennáll. Az énekes az egyik tábortüzes este elmesélte, hogy 18 éves volt az a lány, akivel nemrég lefeküdt, kiemelte ugyanis, jelen időben beszél a történetről. Mindössze két szövetségest gyűjtött be maga mellé, az akkor frissen érkezett Fekete Pákót, valamint Sütő Enikőt - a többi táborlakóval összekapott. Nem mindig sikerült frappánsan válaszolnia, ez történt akkor is, amikor Rippel Ferenccel vitatkozott össze, és az artista lemajomozta őt, mire Gjon Rambó így felelt: "Te vagy a majom, te nagy majom!" Mivel az énekesnek a kiválasztottakon kívül mindenkivel sikerült - ha csak egy kicsit is - összevesznie, így a balhék centrumában általában ő állt.

Megesett azonban az is, hogy Steiner Kristóf kiosztotta Sütő Enikőt, mert a táborlakók szerint az exmodell semmit sem csinált, de később persze csitultak a kedélyek. Ez történt Janics Natasával és az alapvetően nyugodt természetű Keleti Andreával is, amikor az olimpiai aranyérmes kajakos kijelentette, utálja a babot. Keletinek sem kellett több, elküldte az olimpikont melegebb éghajlatra, mondván, nem értékeli, hogy mindenki elnéző vele. Janics Natasát egyébként szélsőséges jellemként írták le a táborlakók, hiszen hol nagyon vidám volt és Szőke Andrással bolondozott, hol pedig befordult és veszekedett.

Minden táborlakó egoista

"Az élet nagyon kegyes volt hozzám. 16 éves korom óta a népszerű emberek életét élem. Igazi sztáréletet élek! Talán azt hiszed, hogy Rod Stewart-nak, vagy Elton John-nak nem volt olyan lemeze, ami megbukott? Sőt Michelangelonak és Picassonak is volt olyan szobra, vagy festménye, ami a kutyát sem érdekelte.

Bizonyára tudod, hogy a magyar könnyűzenei élet főméltóságaként tartanak számon, a kitüntetéseim és az izéim alapján. Egy újság is megírta, hogy zenésznek ennyi állami és nemzetközi kitüntetése még nem volt, mint nekem. A kitüntetések azzal is járnak, hogy az ember, amikor megküzdött ezekért, akkor olyan dolgokat is tett, mint hazafiasság, bajtársiasság, együttműködési készség, hősiesség" - írta le magát nemes egyszerűséggel Delhusa, vagyis Délceg Gjon.

Kinter Oszkárt javarészt a nagy szája miatt utálják, a táborlakókkal is sokszor nagyképű és lekezelő volt. Zimány Linda hernyós csípésére csak annyit reagált, "Lindát megcsípte egy hernyó, na bumm", majd cinikus mosollyal az arcán tovább szemlélte a jelenetet. A Cool TV műsorvezetője szívesen használta a "zseniál primitív" kifejezést, főleg Delhusa Gjonra, akit ezzel csak még inkább kihozott a sodrából. Később aztán mégis sikerült alkalmazkodnia lakótársaihoz, így a legönteltebb celeb címre csak egy tuti befutó maradhat. Szőke András mindenesetre kifejtette, hogy szerinte az összes táborlakó egoista, ez pedig elviselhetetlen számára.

Delhusa Gjon Rambó életre szóló barátságot kötött

Delhusa szívesen fogadta a férfiak társaságát is a papagáj mellett - persze, ha nem mondtak ellent neki -, a saras bátorságpróba után például váltva csutakolták egymást Rippel Ferenccel, akit a kőkemény táborvezetői mivolta után érzékeny embernek ismerhettek meg a nézők. Ezt követően a meditáló énekes az esti tűz fénye mellett életre szóló barátságot kötött a 11. lakóval, Fekete Pákóval, akinek az érkezése igencsak vegyes reakciókat váltott ki a táborlakókból. Miután Pákó kifejtette, hogy ő nagyon szeretné tartani a kapcsolatot az énekessel hazaérkezésüket követően, Delhusa egy inkább szexuális aktusra utaló kérdést tett föl neki: "Akarod?" A válasz egyértelmű volt.

Felejthetetlennek bizonyult Kinter Oszkár és Szőke András kettőse, főleg abból a kameraállásból, ami Szőke háta mögül vette a jelenetet. A mélabús mókamester felajánlotta Kinternek, hogy megmasszírozza őt születésnapja alkalmából, ezalatt az RTL Klub pedig a Je'taime (Szeretlek) kezdetű dalt játszotta be romantikus aláfestés gyanánt.

A Dzsungel Királynőjét gyakran láthattuk az artista társaságában, aki hol a vízben kapta föl a családanyát, hol a szárazföldön emelte a feje fölé. A Tóth Gabi - Delhusa formáció nem annyira duettnek, mint inkább párbajnak minősíthető, egymást igyekeztek ugyanis leénekelni, hogy meggyőzzék a kétfős zsűrit, amit Zimány Linda és Fekete Pákó alkotott. Zimány Linda Tóth Gabinak, Pákó pedig barátjának adta a pontot. A veszekedést az énekesnő igyekezett megelőzni - inkább felajánlotta saját pontját is Delhusának, mint az az alábbi videóban látható is.

Vigyázz a vadnyúllal!

Azért a veszekedések mellett olykor jókedvű is volt a társaság. Janics Natasa és Szőke András füttyparádéval dobta fel a hangulatot. Az esti mulatságok sem voltak ritkák a táborban, Fekete Pákó végre megcsillogtathatta afrikai zeneismeretét, de a Dididalt sem hagyta ki. Pákó több értelemben is színt vitt a társaságba, még Kinter Oszkár is elfogadta valamennyire. A didikirálynak egyébként javasolták lakótársai, hogy térjen át az afrikai zenei stílusra, mert vélhetően nagyobb sikere lenne azzal, mint a tört magyarsággal előadott slágerekkel. Az Ákálámágó-refrénű dalt közösen is énekelte a társaság.

A Velvet által is támogatott Szőke András az utolsó előtti napon szappanoperát rendezett, a nézők így a Buendia-ház tündöklésének és gyors bukását követhették nyomon Delhusa Gjonnal, Rippel Ferenccel és Keleti Andreával az élen. Delhusa egyébként sérelmezte, hogy Keleti nem ölelte meg őt, mondván, csak a férjét ölelgeti.

Steiner Kristófnak a plüss vadnyúllal is meggyűlt a baja, majd össze is verekedett vele a felállított porondon, de szerencsére ő kerekedett felül a hatalmas küzdelemben. Tóth Gabi villantása bizonyára emlékezetes marad, ő egy pár cipőt próbált "eladni", majd olyannyira belefeledkezett az előadásba, hogy még a gatyáját is letolta. A paródia-esten Tóth Gabi kivételével mindenki remekül kifigurázta lakótársát, Kinter Oszkárnak például Delhusa Gjont kellett alakítania, ami amúgy rendkívül hitelesre sikeredett.Na és természetesen a műsorvezetőket sem hagyhatjuk ki, hiszen Sebestyén Balázs és Vadon János a táborlakók minden egyes botlását kommentálták.