horoszkóp

Czanik Balázsnak megállt a szíve, de újraélesztették

2006.07.10. 11:40
Czanik Balázs azért volt lent a Balatonon, hogy a nyaraló embereket mozgásra buzdítsa. Múlt pénteken is ezen fáradozott, és ez kis híján az életébe került.

Czanik Balázs azért volt lent a Balatonon, hogy a nyaraló embereket mozgásra buzdíts. Múlt pénteken is ezen fáradozott, és ez kis híján az életébe került.

A magyar Baywatch

Nézzék meg Czanikot!

Czanik Balázs, viszonylag ismert aerobikoktató edzést tartott a siófoki Coca Cola Beach House-on, majd csaknem végzetes ötlete támadt: belement a Balatonba játszadozni egy kicsit - értesült a Blikk.

Czanik Balázs múlt pénteken veszítette el az eszméletét a Balaton vízében, ahol a Blikk információi alapján deciszámra nyelte a vizet. Czanik a lapnak elmondta, hogy nem nagyon emlékszik semmire az esetből, hiszen eszméletét vesztette. Az utolsó emlékképe az volt, hogy dobálta a haverja gyerekét a vízbe, a következő pedig, hogy a kórházban fekszik, és infúziót kap.

Czaniknak a szülei is ott voltak a parton, ők mesélték el neki, hogy elájult a vízben, és a legjobb barátja, Miki húzta ki a partra. Itt egy amerikai vízimentővel közösen élesztette újra Miki. Czanik Balázsnak leállt a szíve, és jó sok iszapos vizet nyelt.

A kórházban pihen

Czanikot vasárnap engedték ki a kórházból, és kezelőorvosa szigorú pihenést írt neki elő. Az orvosa szerint a kimerültség okozhatta nála a rosszullétet, és ezen az edző nem is csodálkozik, mert az utóbbi időkben saját bevallása szerint túlhajtotta magát. Azt mondták neki, annak köszönheti az életét, hogy ilyen erős a szervezete, úgyhogy végül is megérte ennyit edzenie.

Szegény Balázs még nagyon rosszul érzi magát, nem bír felkelni, nincs étvágya és még gyógyszereket szed.